Pegle, sušila, uvijači mogu oštetiti kosu: 8 najboljih proizvoda za zaštitu od topline

Instagram @livingproofinc proizvod za zaštitu kose od topline
Vidi originalni članak
  • Prilikom stiliziranja kose, kako bismo upotpunili njegu, uvijek je potrebno nanijeti i proizvod za zaštitu kose od topline
  • Pegle, sušila i uvijači za kosu visokim temperaturama mogu naštetiti strukturi i izgledu kose, stoga su serumi, regeneratori i sprejevi za zaštitu kose od topline idealno rješenje
  • Većina njih će zaštititi kosu, pružiti joj sjaj i omogućiti lakše stiliziranje

Svakodnevno stiliziranje kose, posebno toplinskim alatima poput sušila, pegli i uvijača za kosu može imati negativan utjecaj na zdravlje i izgled naše kose, ako ne koristimo posebne proizvode namijenjene za zaštitu kose od topline. 

Proizvodi koji štite od visokih temperatura alata za stiliziranje, zaštitit će zdravu kosu i pomoći obnoviti oštećenu te joj dati zdravi, sjajan izgled. Ovi serumi, regeneratori i sprejevi funkcioniraju tako da oko vlasi kose stvaraju tanak sloj koji služi kao zaštitna barijera kako kosa ne bi bila oštećena prilikom stiliziranja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Color Wow (@colorwowhair)

Proizvodi u obliku spreja bit će najbolji izbor za finu i tanku kosu jer neće biti preteški, dok će kreme i serumi bolje funkcionirati na kovrčavoj i gušćoj kosi.

U nastavku donosimo kvalitetne proizvode za zaštitu kose od topline!

John Frieda Frizz Ease Extra Strenght serum 

Ovaj proizvod sadrži više učinkovitih namjena te će osim zaštite kose od topline, djelovati i na zaglađivanju neposlušne kose, zahvaljujući trima uljima koja su dio formule, arganovom, kokosovom i moringa ulju i koji serumu daju predivan tropski miris.

Living Proof Restore Perfecting sprej

Ovaj lagani sprej za zaštitu kose od topline može se nanositi na mokru i suhu kosu, a kosi pruža i UV zaštitu. Nakon nanošenja, kosu će zaštititi prilikom stiliziranja i dati joj predivan zdravi izgled i sjaj. 

Moroccanoil Protect termozaštitni sprej za oblikovanje kose glačalom ili uvijačem

Lagana, hranjiva formula Morrocanoil Protect spreja predivnog mirisa sadrži njegujuće arganovo ulje, a kosi će pružiti zaštitu od toplinskog oblikovanja do čak 230 °C, a kosa će nakon stiliziranja peglom ili uvijačem izgledati hidratizirano i zdravo.

Ouai sprej za zaštitu kose od topline

Sprej za zaštitu kose od topline brenda Ouai, celebrity frizerke, poduzetnice i influencerice Jen Atkin, ima ugodan miris, a kosi daje volumen i sjaj te je dizajniran kako bi kosu zaštitio od oštećenja nastalih stiliziranjem. Ravnomjerno se nanosi na kosu i čini ju otpornom na vlagu te je idealan za korištenje na svim tipovima kose.

 

Beauty Smeđa kosa s plavim pramenovima: 10 inspirativnih primjera kako nositi ovu kombinaciju

Color WOW Dream Coat Supernatural sprej

Popularan Dream Coat Supernatural sprej kosi će pružiti nevjerojatan volumen, sjaj koji traje danima i zaštititi ju od toplinskih alata za stiliziranje kose. Lagana vodenasta formula nahranit će kosu i spriječiti kovrčanje te ju učiniti svilenkasto glatkom na dodir. 

Balea sprej za zaštitu kose od topline

Balea sprej za zaštitu kose od topline sadrži posebnu 2-faznu recepturu koja štiti kosu za vrijeme feniranja, peglanja i oblikovanja, a djeluje na temperaturama do 220 stupnjeva celzijusa. Ova učinkovita zaštita pri toplinskom oblikovanju kose ne sadrži silikone i kosi daje mekoću i sjaj.

Kérastase Résistance Ciment Thermique njega

Termoaktivna regenerativna njega za oslabljenu i oštećenu kosu omogućuje feniranje, peglanje i uvijanje kose bez straha od oštećenja, a kosa nakon primjene ostaje nahranjena, svilenkasto meka i prirodno sjajna. Sadrži posebnu tehnologiju Vita-Ciment® Topseal, koja popunjava međustaničnu strukturu kose i tako je jača iznutra, ekstrakt Selaginellae lepidophyllae (Jerihonska ruža), biljke koja može preživjeti u vrlo nepovoljnim uvjetima i ističe se svojim obnavljajućim sposobnostima, keratin i ceramide. 

Sol de Janeiro Brazilian Joia™ Milky leave-in regenerator

Zaštitni regenerator u spreju, bez ispiranja, predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti, poput lakšeg češljanja i uređivanja te hidratiziranja kose i zaštite od UV zračenja.

Beauty Tajno oružje glumice Lily Collins za meku i sjajnu kosu je ovaj suhi šampon
 

Posjeti Miss7.24sata.hr