Ovih 5 modela torbi viđat ćemo posvuda u proljeće, koji je najljepši?

Profimedia / @salmahayek Instagram Sarah Jessica Parker
Vidi originalni članak
  • Iako nam zima još uvijek traje, to nas ne mora spriječiti da se modno pripremimo za proljeće
  • Dosta modnih trendova koji će kasnije ove godine biti vodeći, već je poznato, a među njima su i modeli torbi
  • Šljokice, neobični modeli ručnih torbica i velike hobo torbe neki su od istaknutih modela koje ćemo nositi ovog proljeća

S obzirom na to da smo još uvijek u zimskom razdoblju, a mnogi od nas jedva čekaju toplije vrijeme i dolazak proljeća, savršen način da se pripremimo za nadolazeću sezonu je proučavanje trendova koji nas očekuju. U proljeće možemo očekivati klasične siluete i praktične modele torbi, ali i zabavne modele sa šljokicama ili metalik finišem.

U nastavku donosimo pet trendova u torbama koje želimo nositi cijelo proljeće!

Velike torbe

Mini torbice uvijek će imati posebno mjesto u našoj kolekciji, no velike hobo torbe u koje stane apsolutno sve što nam može zatrebati savršene su za svakodnevne prilike, a najnoviji modeli su odličan spoj praktičnosti i chic siluete.

Ručne torbe oko zgloba

Ovaj povratnički trend je sredina između male ručne torbice i torbe preko ramena, a većinu modela možemo nositi na više načina, baš poput popularnog Loewe, kojeg influencerice obožavaju. 

Moda 25. rođendan Baguette torbice: Fendi se udružio s Tiffany&Co. i predstavio Tiffany Baguette

Baguette torbe

Klasična i elegantna silueta baguette modela torbica nikad ne izlazi i mode, a najnoviji modeli i dalje su jako stylish. Svestrani model u koji nam stane dosta stvari može se nositi na ramenu ili preko tijela, a osim kultne Fendi Baguette, mnogi brendovi imaju i svoje preslatke verzije koje će biti savršene za proljeće.

Torbe sa šljokicama

Predvodnica ovog trenda je Fendi Baguette torbica sa šljokicama u kojoj se zapravo dva trenda spojena u jedan. Brojne modne influencerice, ali i Sarah Jessica Parker u novoj sezoni 'I tek tako', nose predivne modele Fendi Baguette ukrašenih šljokicama. Za ovo proljeće i drugi brendovi su prigrlili maksimalizam u obliku svjetlucavih modnih dodataka te u svojim kolekcijama imaju sjajne modele ukrašene svjetlucavim kamenčićima i šljokicama.

Metalik torbe

Ruku po ruku s trendom šljokičastih torbi, dolaze i metalik torbe u raznim bojama. Elegantne i upečatljive, savršene su za večernje izlaske gdje mogu biti statement komad u minimalističkom outfitu ili se uklopiti u outfit prepun boja i uzoraka.

Life&style Bajkovito lijepo! Od pruća i šiba Mara Pupčević izrađuje prava čudesa, kućice, torbe, posuđe...

Posjeti Miss7.24sata.hr