Ovih 5 modela obuće muškarci najviše mrze na nama, a rekli su i zašto...

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Jesi li se ikada pitala kakvu obuću muškarci ne vole na nama?
  • Naravno, to bi nam trebalo biti svejedno i trebale bismo uvijek nositi ono što nam se sviđa
  • Međutim, bile smo jako znatiželjne te smo otkrile kojih pet modela obuće dečki jednostavno ne podnose na nama 

OK, sigurno će netko od vas sada pomisliti: „Dragi muškarci, otkud vam pravo suditi o našim cipelama, a nikada niste hodali na visokim petama!“ Netko će sigurno pomisliti da (često površni) frajeri uopće ne primjećuju kakvu obuću nosimo, odnosno da su im drugi ženski atributi važniji. 

ULIČNA MODA Poput Sofije Vergare: prolaznica nosi cipele o kojima su mišljenja podijeljena

Međutim, nedavno provedene ankete pokazale su da većina muškaraca zapravo jako dobro primjećuje obuću koju žene nose.  I to nije sve – većina ih ima jasan sud o tome. Stoga smo odlučile otkriti listu 5 najomraženijih modela obuće – koju su sastavili muškarci. 

5. Japanke 

Ravne, bezlične i nimalo seksi – tako muškarci opisuju tipične japanke. Žene koje nose japanke jednostavno nisu seksi pripadnicima muškog roda, kažu dečki u anketama. 

4. Tenisice s debelim đonom 

Premda mi smatramo kako su ovakve tenisice baš cool (odmah smo nekoliko centimetara više, a noge nam djeluju puuuuno duže nego što zapravo jesu), muškarci ih gledaju malo drugačije. Jednostavno ne trpe zadebljani đon i nikako im nije jasno kako to možemo uopće nositi. 

Life&style Zob, led, fen... Jednostavne metode kojima možeš proširiti pretijesne ili premale cipele

3. Crocsice 

Hm, što reći o toliko spominjanim crocsicama? Zapravo, malo nas je začudilo da nisu na prvom mjestu najmrskije obuće. Premda su jako udobne i sjajne ako radimo nešto u vrtu ili na dvorištu, čak ni mi ne možemo reći da su lijepe i seksi. 

2. Uggsice 

Hm, kod uggsica su podijeljena mišljenja čak i kod ženskog roda. Neke žene ih vole, a druge ih pak ne podnose. S druge strane, mišljenje muškaraca je puno jasnije – oni ni u kom slučaju ne vole taj model. 

KVIZ Znaš li dobro iskombinirati cipele s odjećom?

1. Wedgesice 

Takozvane špagerice na petu zauzele su neslavno prvo mjesto, premda je to model cipela koje mi žene – među modelima s visokom petom – smatramo najudobnijima. Zašto je to tako, ne možemo razumjeti u potpunosti…

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr