Ovih 13 aktualnih trendova možemo bez problema nositi i s 40, a i s 50! Pogledaj...

Instagam
Vidi originalni članak
  • Bezvremenska moda svakako ženama omogućuje odjevne komade koje mogu nositi godinama. No, koji puta nam je dosta klasike i savjeta na koje se to komade moramo osloniti kad prijeđemo 40-u!
  • Jer tako je puno novih, zabavnih i zanimljivih trendova. I ne trebamo ih se bojati
  • Koje trendove možemo na svoj način uklopiti u svoje odijevanje i biti originalne - jer to je ono što se zove stil!

Sigurno nisi jedina koja si postavlja pitanje jesam li određene modne komade pomalo "prerasla"? Jesam li prestara za one uske traperice i trebam li se odijevati više u skladu s godinama? Ali onda, zastani na trenutak i sjeti se: modna pravila su izmišljena! Istina je samo jedna - odjeća je zapravo svevremenska i ne dolazi s "rokom isteka" - kao ni mi!

Moda Odjeća nas može itekako pomladiti: ne trebaš kupovati sve iznova nego samo naučiti jedan trik

A ono što u modi posebno volimo je to što sve ovisi o osobnim preferencijama i omogućuje nam da se izrazimo na sebi svojstven način. Nitko nije prestar za bilo koji trend, doslovno se odijevamo u školske uniforme godinama nakon školovanja, zar ne? Ali, u slučaju da ti treba podsjetnik, evo nekoliko beskrajno mladenačkih stilova koje svatko može nositi, čak i ako ima ne 50 nego 100 - ako želi!

1. Puff rukavi i volani

Tako pahuljasto, napuhano i zaigrano. Možda smo kao 12-godišnjakinje poželjele sa sebe strgnuti takvu haljinu koju nam je mama kupila no, sad smo starije i mudrije - vrijeme je za povratak sa stilom otpisanim puf rukavima!

2. Velike kragne

Powered by embedinstagramfeed pt &
 

Velike kragne kakve smo nosile kao klikne vratile su se u velikom stilu! Bijela košulja s velikom uštrikanom kragnom, pulover, štrample i suknjica ili bermude od samta - sigurno je jedan od lookova koja u tebi odmah budi sjećanje na djetinjstvo.

3. Čizme s debelim potplatom

Powered by embedinstagramfeed de &

Iako nisi bila dio grupe koja je voljela grunge, i nosile dr. Marten kao tinejdžer - nikada nije prekasno za uskočiti u jedan par.

4. Kardigani

Powered by embedinstagramfeed pt &

Budući da današnji top modeli i dalje vole pokazivati golu kožu i nositi poluotkopčane kardigane, lako je zaboraviti da, jednom davno, ovaj trend smo povezivali s bakama. Ako ih nosiš danas bit ćeš ultramoderna, a ne "stara".

5. Sportske čarape i muške tenisice

Powered by www.embedinstagramfeed.com/en/ &

Jesu li se naši očevi zapitali da li su prestari za sportske čarape i krupne tenisice? Kladimo se da ne. Svatko može nositi ovaj udoban izgled, pogotovo u vrijeme kada su trenirke i duge čarape postale svakodnevni look.

Moda 5 modnih komada koje Jennifer Aniston stalno vrti u krug i uvijek je dobro odjevena

6. Kombinezoni

Powered by embedinstagramfeed &

Činjenica da je ovo ujedno omiljena odjeća za bebe i malu djecu ne čini kombinezon ništa manje sjajnim. To je jednostavan izgled koji dobro prolazi tijekom cijele godine, a može se kombinirati s bilo kojom vrstom košulje i cipela.

7. Kratke hlačice

Powered by embedinstagramfeed pt &

Kratke hlačice, svestrani su, bezvremenski ljetni proizvod. Prije svega, dopuštaju da ti hodaš svijetom otkrivenih nogu i ne znojiš se. Zašto si to ljeti ne bi i ti dopustila? No, kratke hlače, posebno kožne veliki su hit i ove zime. U kombinaciji s debelim najlonkama mogu izgledati super. Osim ako te neki zastarjeli dress code ne sprječava da se usudiš. 

8. Kožne hlače

Powered by embedinstagramfeed &

Kožne hlače također se mogu naći u mnogim oblicima, bilo da se radi o uskim slim fit ili onim opcijama širokih nogavica. Super izgledaju čak i najosnovnijim, džemperima i majicama.

9. Majice s printom

Powered by embedinstagramfeed &

Grafičke majice i duksice još su jedan sjajan oblik samoizražavanja, kombiniraj ih sa suknjama, hlačama, šljokicama ili jednostavno trapericama, dajući tvojoj odjeći taj osobni pečat.

Godine su samo broj! Imaju godina (50+!), ali imaju i stila! Ovih 11 dama vrijedi pratiti na Instagramu

 10. Šljokice

Powered by embedinstagramfeed pt &

Šljokice ne samo da dodaju dašak glamura i plijene pažnju već blistaju, sjaje i izgledaju zabavno i radosno - i noću i danju. 

11. Majice s dekolteom

Powered by embedinstagramfeed de &

Ako ti je ugodno i želiš pokazati malo kože - bilo da se radi o dubokom dekolteu ili nekom drugom otkrivajućem detalju - učini to. A ako ti netko pak kaže da je to neprikladno, pitaj ga zašto osjeća potrebu kontrolirati ono što nosiš na svom tijelu.

12. Kombinacija raznih printova

Powered by www.embedinstagramfeed.com/en/ &

Moda trebala biti zabavna, zar ne? Poigravanje s detaljima poput uzoraka i boja spada u tu kategoriju. Stoga, spoji prugice s drukčijim prugicama ili isprobaj male točkice s leopard printom. Razmišljanje izvan okvira prilikom odijevanja sjajan je način za začiniti stvari koje već posjeduješ.

13. Šešir uska oboda 

Powered by embedinstagramfeed &

Ovaj opušteni stil šešira odobrila je Jennifer Lopez, a ona je savršen primjer da žene u 50-ima mogu baš sve.

Posjeti Miss7.24sata.hr