Ove izvrsne mokasinke lovimo na velikom sniženju u Borovu. Imaju baš sve što treba

Instagram@lucywilliams02
Vidi originalni članak
  • Pod 'sve što nam treba' kodo ovih mokasinki iz Borova mislimo na detalje koji ih čine atraktivnima, ali i posebnima
  • Za početak tu su trendy elementi: deblji đon i smeđa boja koja ove godine nadjačava crnu boju kože na cipelama, ali i kožnim jaknama, torbicama
  • Osobitim ove Borovo mokasinke pak čini diskretan zmijski uzorak i - niska cijena!
  • Pročitaj također: Mokasinke i čarape chic su kombinacija koju ove jeseni nosimo uz haljine i suknje

Već i vrapci na grani znaju da su mokasinke najpoželjnije cipele za prijelaznu sezonu. Ima i drugih hit modela, od slingback cipela s otvorenom petom (koje još možemo nositi, nije prehladno, barem ne danju), Mary Jane modela, sveprisutnih balerinki s kojima imamo love-hate odnos... , no mokasinke su obuća za koju ćemo se najlakše odlučiti. Najlakše ih je voljeti i najteže mrziti - Mary Jane ili slingback neće baš svaka žena prigliti. Na ove Borovo mokasinke bismo se kladili da će se svidjeti mnogima.

Borovo ne odustaje od Chanela, nakon balerinki još jedan kultni model dobio je našu inačicu

Osim toga, mokasinke sjajno idu i na traperice, itekako dobro na neke profinjenije hlače u old money stilu, a sasvim je prihvatljivo, dapače i popularno, nositi ih uz haljine i suknje. Posebno ako u kombinaciju ubacimo još i sokne koje se tada lijepo vide. Što je do prije koju godinu bio pravi modni faux pas.

Ove smeđe mokasinke s diskretnim uzorkom reptilske kože pronašli smo na velikom međusezonskom sniženju koje traje u Borovu koje je počelo prošli petak, a traje sve do 29. listopada. Kao što smo rekli, imaju sve što jedne trendy mokasinke trebaju imati: "prave" su boje, a nešto deblji đon je itekako poželjan.

Ovaj reljefni uzorak čini iz zanimljivijim, posebnim i drukčijim nego da su od glatke kože, a detalji kojem stvarno ne možemo odoljeti je cijena od 31,74 eura.

Moda Borovo ima nove, ludo dobre mokasine - oduševila nas je ljubičasta boja!

Posjeti Miss7.24sata.hr