Novi model havajanasica: šarene natikače mogle bi ovo ljeto zasjeniti čak i japanke

Havaianas Foto: Havaianas
Vidi originalni članak

U posljednjih nekoliko godina, natikače su postale važan modni komad - nekad jednostavna ljetna obuća za plažu, danas su stilski statement i omiljeni modni komad mnogih. Njihova praktičnost i udobnost, raznolikost boja i dizajna čine ih idealnim izborom, ne samo za plažu. Funkcioniraju i za opuštenije šetnje gradom, u casual i sportskim outfitima, a u vještim kombinacijama mogu proći čak i u svečanijim prigodama. Ako je suditi po trendovima sa svjetskih Tjedana mode gdje su i elegantne kombinacije bile spojene s bezvremenskim havajanasicama koje su se na velika vrata vratile na scenu, i 2023. će biti u znaku udobnih i odvažnih Havaianas komada.

Bilo da odabereš klasične jednobojne natikače ili smionije modele s uzorcima i detaljima, ove upečatljive natikače će dobro upotpuniti outfit. Ovogodišnja Havaianas kolekcija donosi potpuno novu interpretaciju Slide natikača, popularnim modelima Slide Classic i Slide Brasil iz prošlogodišnje kolekcije, pridružio se novi model, Slide Stradi. 

Slide Stradi donosi svježu perspektivu s četiri horizontalne trake za maksimalnu stabilnost i udobnost, te dolazi u 7 trendi boja – od žarkih crvenih i plavih, do neutralnih crnih i bež tonova i idealan su spoj modnih natikača i Havaianasovog DNK-a. Ove havajanasice su iznimno udobne, svestrane i prilagodljive svakom godišnjem dobu pa ih možemo nositi na plaži ili u teretani, kod kuće ili na gradskim ulicama. Oni modno hrabriji kombinirat će ih s cool čarapama, posebno kada temperature padnu.

Osim Stradi modela, novost je i što dobro nam poznate Slide Classic i Slide Brasil dolaze u novim bojama. A ostale zanimljivosti iz kolekcije uključiju Slide Classic Metalic – za hrabre, Slide Print – za zabavne, i Slide Logomania – za one koji žele izraziti svoju ljubav prema Havaianas obući. 

Moda Borovo ima svoju verziju superpopularnih Oran natikača po smiješno niskoj cijeni

Moda Udobne poput oblaka! Cloud sandale novi su trend ljetne obuće koji obožavamo

Posjeti Miss7.24sata.hr