Nova dizajnerska kreacija Victorije Beckham na udaru kritika: “Izgleda kao da ima ogromnu mrlju od juhe”

Instagram@gisou Victoria Beckham
Vidi originalni članak
  • Victoria Beckham lansirala je novu kolekciju za proljeće/ljeto 2022., a mnogima je jedna kreacija posebno zapela za oko
  • Radi se o svilenoj haljini s prednjim detaljem u narančastoj boji koji je mnoge podsjetio na – veliku mrlju
  • Dok neki hvale dizajn iz kolekcije, druge haljina s “digitalnim čipkastim printom” nije oduševila

Svijet visoke mode ponekad često je i neobičan, a neke modne kreacije koje vidimo na modnoj pisti nikad ne bismo mogli zamisliti da nosimo u stvarnom životu.

Posljednji takav slučaj jedna je od dizajnerskih haljina Victorije Beckham iz njene najnovije kolekcije. Haljina je u u središtu pozornosti zbog svojeg specifičnog dizajna koji prema nekima izgleda kao da je “po njoj prolivena juha od rajčice”.

Haljina pod nazivom “Printed Floor Length Bias Dress” dio je nove kolekcije za proljeće/ljeto 2022 te je dužine do poda i u krem boji. No, s prednje strane po sredini ima svileni dodatak, “vintage digitalin čipkasti print” u zanimljivoj narančastoj boji.

U prodaji je po cijeni od 1390 funti, odnosno 13 tisuća kuna. U opisu haljine na stranici stoji kako formom “budi opušteni kroj iz 90-ih, a istovremeno i eleganciju ljetnog odmora u Europi”.

Stars Victoria Beckham jasno poručila suprugu Davidu što misli o njegovom tijelu

Na društvenim mrežama međutim, pojavila su se totalno drugačija mišljenja o ovoj skupocjenoj haljini izrađenoj od čiste svile.
Potencijalni kupci i ostali kojima je haljina privukla pažnju rekli su kako ih prednji dio haljine, s motivom u drugoj boji podsjeća na ogromnu mrlju.

Neki su rekli da izgleda poput mrlje od juhe, dok je druge podsjetilo na mrlju od prolivene kave. “Izgleda kao da se prolio bocu Heinz krem juhe od rajčice po prednjem dijelu svoje spavaćice”, stoji u jednoj objavi.

Dok neki nisu oduševljeni ovom haljinom iz Victorijine nove kolekcije, drugi su dizajn pohvalili. Model ju na stranici nosi uz jedostavan zlatni nakit.

Koja je tvoja presuda? Bi li se mogla zamisliti da nosiš ovakvu haljinu s potpisom Victorije Beckham?

Life&style "Jela sam svaki dan isto jelo kao Victoria Beckham: Kuća mi je smrdjela i zapravo sam se udebljala!"

Posjeti Miss7.24sata.hr