Stars

Prekrasna i s 49! Eva Herzigova izdominirala milanski tjedan mode i još ne planira u mirovinu!

  • Češki supermodel Eva Herzigova 10. ožujka napuniti će 49 godina, međutim još nije gotova s modnim pistama
  • Eva je bila glavno lice revije Blumarine na Milanskom tjednu mode 
  • Znaš li kojom se kampanjom proslavila?

Godine prolaze, ali ljepota i elegancija Eve Herzigove ostaju nepromijenjeni. Češki supermodel i glumica za koji tjedan će proslaviti 49. rođendan, međutim na mirovinu ni ne pomišlja. A zašto i bi kada izgleda ovako?

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Eva Herzigova na Milanskom tjednu mode

Lijepa Čehinja zablistala je na reviji Blumarine jesen/zima 2022. tijekom Milanskog tjedna mode. Manekenka je predvodila liniju i nosila baršunastu dugu haljinu s dubokim prorezom, a fotografijom iz backstagea pohvalila se i na Instagramu.

Herzigova je rođena u bivšoj Čehoslovačkoj 1973. godine, u malom planinskom selu, daleko od velikih gradova i svjetskih modnih prijestolnica. No, prilikom jedne posjete Pragu kada je imala 16 godina, Eva je naletjela na prijateljicu koja joj je rekla o nadolazećem manekenskom natjecanju koje je sponzorirao Metropolitan Models. Eva se prijavila, pobijedila, a šest mjeseci kasnije u jednoj je ruci imala kartu u jednom smjeru do Pariza, a u drugoj unosni manekenskim ugovor.

Možda vas zanima Cindy, Naomi, Eva, Tyra: Kako su top modeli 90-ih izgledali nekada Rubrika Moda Moda

Najpoznatijoj Čehinji u svijetu modelinga nije dugo trebalo da dospije u elitni svijet ljepotica s prvom velikom kampanjom za Guess. Kasnije je uslijedila i kampanja "Hello Boys" za Wonderbra koja se smatra jednom od najikonskijih kampanja svih vremena, a Evin dekolte postao je najpoznatiji dekolte u svijetu.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Eva Herzigova u kultnoj kampanji Wonderbra 1994.

Oglas je izazvao pravu senzaciju kada je predstavljen 1994. i bio je okrivljen za zaustavljanje prometa i izazivanje nesreća dok su muškarci ujutro žurili na posao i zurili u Evu.

Od tada su joj vrata vrhunskog modelinga bila otvorena, a Marilyn devedesetih (kako su je prozvali) krasila je naslovnice svih velikih modnih biblija i bila glavno lice brojnih modnih linija na modnim pistama.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0