Neodoljivi leopard... Životinjski uzorak na badićima popularan je i ovog ljeta, pogledaj kakve nose naše slavne cure

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Iz godine u godinu oduševljava nas ponuda kupaćih kostima 
  • Svake godine je jedan model hit, no mi volimo i one klasične koji nikad ne izlaze iz mode
  • A klasici su badići sa životinjskim uzorkom, najviše leopard, ali i tigrastim ili zmijskim, kakve vole i domaće cure

Uoči svakog ljeta, ponuda kupaćih kostima nas oduševi te nam se teško odlučiti za samo jedan model. Iz tog razloga većina nas ih ima nekoliko u raznim bojama, uzorcima i krojevima. Isto tako, u ormarima velike većine žena svoje mjesto pronalazi i model sa životinjskim uzorkom. Možemo ga usporediti s klasičnim crnim modelom jer ne griješimo ako kažemo da je animal print popularan svake sezone.  

LIFESTYLE Jako dovitljivo! Pogledaj što ljudi stavljaju ispred klima uređaja pa im terasa izgleda bolje

Ovaj uzorak je super ako želiš barem preko ljeta izaći iz zone komfora i odjenuti nešto što inače ne nosiš. Prijašnjih sezona viđali smo ga i na poznatim Hrvaticama, a taj trend je i ove godine aktivan.

Lana Jurčević se odlučila za cut out model zmijskog uzorka, dok je Žanamari Perčić odabrala tigrasti uzorak klasičnog jednodijelnog badića

Jednodijelni modeli posljednjih nekoliko sezona veliki su hit, a predviđamo da neće tako brzo izaći iz mode. Idealni su ako želiš prekriti neki nedostatak, a izgledaju odlično kao bodi uz suknju ili kratke hlače. 

Kolekcija WOW! Adriana Đurđević pokazala je zavidnu kolekciju dizajnerskih kupaćih kostima

Dvodijelnih modela sa životinjskim uzorcima i ove sezone ima zaista mnogo, a svaka od nas si može pronaći uzorak koji joj najviše odgovara. Kod ovog uzorka super je stvar da odlično izgledaju i na preplanulu put kao i dok ne potamnimo.

Ako još nisi potamnila, a misliš da će ti tvoj animal badić bolje pristajati uz preplanulu put, predlažemo ti da isprobaš novitet iz Biobaze -  Kraljevski tekući pekmez za brzo tamnjenje na bazi visokovrijednih ulja badema, lješnjaka, sjemenki grožđa, avokadaka, sezama, oraha, kokosa i suncokreta te jedinstvenog ekstrakta ljubičaste mrkve bogatog antocijaninima te beta karotenom za intenzivno poticanje prirodno brončanog tena.

Obogaćen je skvalanom, inovativnim prirodnim sastojkom koji se koristi u anti-age beauty proizvodima, ovaj pekmez obnavlja i štiti kožu od prijevremenog starenja dok mentol pruža ugodan osjećaj osvježenja. Cijena mu je 89,90 kn.

Posjeti Miss7.24sata.hr