Neee! Jennifer Lopez se odrekla platformi i odjenula balerinke?! Stvarno neobično (dobro) izgleda

Profimedia Foto: Profimedia, Jennifer Lopez
Vidi originalni članak
  • Kad je riječ o modnim odabirima Jennifer Lopez, možemo biti sigurni da će u outfit gotovo uvijek biti uključene cipele s visokom potpeticom
  • Ipak, u ovom outfitu, napravila je tu rijetku iznimku te dnevnu haljinu kombinirala s parom ravnih cipela
  • Moramo priznati da joj klasične lakirane balerinke jednako dobro stoje kao i modeli s vrtoglavim potpeticama - samo nam stvarno čudno izgleda!

Jennifer Lopez rijetko viđamo u modnim kombinacijama u koje nije uklopljen model cipela s visokim potpeticama, a i kad se odluči za ravnu obuću, to su najčešće tenisice, u sportskom outfitu za teretanu i trening.

No, slavna pjevačica prije nekoliko je dana ipak odabrala model udobnijih cipela, s ravnom petom, za dnevni izlazak na ručak na Beverly Hillsu. Naime, u predivnoj ženstvenoj kombinaciji, prepunoj dizajnerskih komada, Jennifer je nosila jednostavne crne balerinke od lakirane kože.

Model Cendrillon, koji dolazi i u nekoliko drugih opcija boja te vrsta kože, dio je kolekcije brenda Repetto, a JLo je crne lakirane balerinke kombinirala s bež košuljom haljinom od gabardena s potpisom Diora, ukrašenoj crnim gumbima, Dsquared sunčanim naočalama velikih crnih okvira te predivnom Hermes torbicom od krokodilske kože u crnoj boji!

Moda Casual, a tako dobar styling Blake Lively drage volje ćemo ukrasti prvom prilikom

Ovaj predivan sofisticirani styling možemo sačuvati za buduće modne kombinacije kad nam ponovno stigne toplije vrijeme ili ga pak prilagoditi za ovo trenutno, uz dodatak najlonki i elegantnog modela kaputa!

Moda Nina Badrić u super džemperu koji je zvijezda ležerne zimske kombinacije - izdvajamo slične modele

Posjeti Miss7.24sata.hr