Ne postoji influencerica koja ove sezone barem jednom nije nosila šiltericu - evo 10 stylish prijedloga

Instagram @heloise.guillet
Vidi originalni članak

Ne događa se često da se riječi šilterica i modna pista spoje u istoj rečenici, ali moda ima svoje načine na koje nas neočekivano iznenadi nepredvidljivijim trendovima. Tako je ove sezone sve u znaku ovog skromnog sportskog dodatka i potrage za najboljom šiltericom. Dizajneri poput Salvatorea Ferragama i Toma Forda unijeli su ovaj ležeran i cool dodatak u svoje modne kombinacije na pistama tijekom Tjedna mode, sa svim vrstama tkanina, od kožnih do platnenih te zabavnih boja i minimalističkih stilova, nadahnjujući nas da isprobamo ovaj pristupačni trend. Odlična stvar je što je šilterica ujedno i savršeno rješenje za one dane kada našoj frizuri nema spasa. Također, tijekom ljeta služit će kao dodatna zaštita naše kose i kože od štetnih sunčevih zraka.

Moda Želimo ovu haljinu s puf rukavima i divnim detaljima na leđima iz Reserveda!

Gigi Hadid, Katie Holmes i druge influencerice već imaju pozamašnu kolekciju šilterica

Trend su primijetili svi cool ljudi iz modnog svijeta na Instagramu, stoga dominira i uličnim stilom, što samo dokazuje da šilterica više nije rezervirana samo za jutarnje šetnje po kvartu ili vikend izlete. Osim što se nalazi u ormarima mnogih slavnih osoba, poput Katie Holmes, Jennifer Lawrence i Gigi Hadid, cijeli niz Francuskinja je usvojilo ovaj komad ove sezone i tako su šiltericu učinile još poželjnijom za ljeto.

Tijekom naše potrage za inspiracijom za chic ljetne komade, naišle smo na nekoliko herojskih predmeta za koje možemo reći da se mogu vidjeti na skoro svačijem profilu. Među klasicima poput torbi od rafije, bijelih lanenih haljina i crvenih kupaćih kostima, ova je godina definitivno u znaku šilterice.

Moda Ova plisirana, srebrna haljina iz H&M-a postat će tvoj omiljeni komad za ljetne izlaske

Podcijenjeni modni dodatak koji će nas i štititi od sunca ovo ljeto

Ona daje ležerni štih svakodnevnim odjevnim kombinacijama. Skladno pristaje uz ležerne majice s printom, ali izgleda jednako chic u kombinaciji s haljinom ili suknjom i bijelom lanenom košuljom - kombinacija je puno i teško možemo pogriješiti. Jedno je sigurno - šilterice su postale jedan od najtraženijih dodataka sezone.

Najbolji dio? Vjerojatno ju već posjeduješ, ali ako si u potrazi za modernim i stylish komadom, scrollaj niže i otkrij neke od šilterica koje trenutno možeš naći u našim omiljenim modnim web shopovima.

Grey STWD logo cap

Moda Najudobniji komplet iz Reserveda nosit ćemo i po gradu i na plaži - dolazi u 7 neodoljivih boja!

Twill Cap With Embroidered Slogan

New Era 9forty League Basic LA

Washed-look denim cap

Moda Ova lagana haljina iz H&M-a savršena je za podnošenje ljetnih vrućina sa stilom

Washed cap with slogan

Levi’s šilterica

Bershka vezena šilterica

Twill Cap With Embroidered Slogan

Moda Ova maksi traper haljina otvorenih leđa iz Zare toliki je hit da samo što se nije rasprodala!

Mango Tennis Club cap with embroidered logo

Frankie Baseball Cap

Moda Na Temuu se mogu naći crni badići koji podsjećaju na Magda Butrym dizajn s 3D cvijećem

Posjeti Miss7.24sata.hr