Na dodjeli Emmyja zvijezde su zasjale u stilu zlatnog Hollywooda, a ovo je 5 najljepših haljina

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • U ponedjeljak je održana 74. dodjela nagrada Emmy u kinu Microsoft u Los Angelesu
  • Zvijezda večeri je bila mlada glumica Zendaya koja je ušla u povijest kao najmlađa glumica s dva osvojena Emmyja
  • Crvenim tepihom su prošetale brojne dame, a izdvojili smo pet najboljih lookova večeri

Održana je još jedna ceremonija odavanja počasti najboljim ovogodišnjim televizijskim emisijama, dodjela nagrada Emmy koju je vodio komičar Kenan Thompson iz Saturday Night Livea. Na Emmyjima uvijek vladaju nevjerojatne boje i voluminozne siluete, ali ove godine je vladala era starog zlatnog Hollywooda i elegancije!

Zendaya

Prekrasna glumica je ušla u povijest tako što je postala najmlađa dvostruka dobitnica nagrade Emmy za glumu. Sinoć je dobila nagradu za glavnu glumicu za svoju ulogu Rue Bennett u HBO-ovoj drami 'Euforija', a osim glumom, Zendaya osvaja i svojim vrhunskim stilom. Tako je zablistala u bezvremenskom glamuru u Valentino balskoj haljini i s Bulgari dijamantima. Crna haljina bez naramenica imala je naglašen izrez oko vrata, dramatičnu voluminoznu suknju A kroja te detalj u vidu mašne na sredini naglašenog struka. Još jedan detalj koji je oduševio sve žene bili su – džepovi!

Uz haljinu, dodatnu pažnju je plijenila luksuzna ogrlica s potpisom draguljarske kuće Bulgari. Ogrlica od bijelog zlata imala je više od 17 karata dijamanata, a Zendaya ju je spojila s dijamantnim prstenom i decentnim dijamantnim naušnicama. Osim haljine, kosa je također bila puna volumena i podignuta u visoki raspušteni rep. Minimalistički makeup s crnim mačkastim tušem i ružem boje mesa savršeno se uklopi u glamurozan look prelijepe glumice!

Elle Fanning

Glumica Elle Fanning oduševila je u raskošnoj haljini bez naramenica koja je kombinirala crnu i nježno ružičastu boju. Tijekom svog intervjua za crveni tepih, Elle je otkrila kako je dizajnerica kostima Sharon Long, koja radi s njom u seriji 'The Great', dizajnirala haljinu za dodjelu nagrada. Haljina je inspirirana starim holivudskim glamurom 50-ih, uz uski glavni dio koji prati liniju tijela te nadograđeni šlep koji pruža posebnu dozu dramatičnosti. Elle je upotpunila look retro frizurom i nakitom od bijelog zlata i dijamanata te dramatičnom linijom tuša na očima.

Amanda Seyfried

Glumica Amanda Seyfried bila je još jedna od velikih pobjednica večeri, ponijevši kući nagradu za najbolju glavnu glumicu u seriji za svoju ulogu osnivačice Theranosa, Elizabeth Holmes u 'The Dropout'. Doslovno je zablistala na crvenom tepihu u svjetlucavoj lila Armani Privé haljini s prozirnim naglaskom od čipke duž dekoltea. Amanda je također prigrlila stari Hollywood makeup look crnog tuša s dodatno naglašenim usnama u ružičastoj boji, dok je kosa bila skupljena u chic nisku punđu.

Moda Buket cvijeća u dekolteu? To samo Cate Blanchett može isfurati na crvenom tepihu!

Lily James

Britanska ljepotica Lily James zadivila je u uskoj zlatnoj Atelier Versace haljini koja je istaknula njezinu vitku figuru. Haljina koja pomalo asocira na antički oklop, ali u iznimno seksi izdanju, savršeno je pristajala glumici, a naglašen dekolte te detalj na struku bili su točka na i. Lily je nosila svjetlucave dijamantne naušnice i nekoliko zlatnih narukvica, a kosa u bakrenim nijansama je idealno upotpunila izgled moderne ratnice.

Reese Witherspoon

Zvijezda 'Jutarnjeg showa' odjenula je crno-plavu Armani Privé haljinu izvezenu šljokicama, a kao šlag na kraju, odabrala je dragulje Tiffany & Co. Ali ne samo jedan komad, već čitav komplet koji se sastojao od platinaste ogrlice sa 160 karata akvamarina, 49 karata plavih cirkona i gotovo dva karata dijamanata, plus dijamantne naušnice i prsten od prekrasnog akvamarina. Suptilna plava nijansa nakita savršeno je upotpunila cijeli look, a Reese je odlučila raspustiti svoju plavu kosu te naglasiti oči također plavim nijansama.

Moda 7 najboljih haljina s crvenog tepiha u Veneciji; pozornost je privukla prozirna Valentino haljina Julianne Moore

Posjeti Miss7.24sata.hr