Beauty

Ove tri frizure koje vole Rihanna, Hailey Beiber i Zendaya nosit će se u 2022.

  • Koje nam trendove donosi 2022. po pitanju frizura?
  • Čini se kako se vraća jedna od najpopularnijih frizura 90-ih 
  • Donosimo tri frizure koje ćemo, ako je suditi po društvenim mrežama (a nego čemu drugome?) najčešće viđati u 2022. Koja je tvoj favorit?

Nova godina - novi početak, a svaka žena zna da je novi početak najbolje obilježiti novom frizurom. Pojedine frizure su obilježile čitavu jednu eru, kulturalni pokret, pa i desetljeće, a pamtimo ih po poznatim glumicama, pjevačicama ili manekenkama čije smo slike nosile u frizerske salone. Podsjetimo se samo dugog, slojevitog boba koji je u 90-ima proslavila Jennifer Aniston, to jest Rachel ili blowout frizuru Cindy Crawford koja je obilježila 80-e. 

via GIPHY

Kakvu ćemo frizuru viđati 2022. godine? 

Već smo ustanovili kako je 2022. godina nostalgije. Ono što vrijedi za modu, čini se vrijedi i u svijetu frizura - rekreiranje starih stilova s na moderan način.

Možda vas zanima Ovo su modni trendovi za 2022. - kojima se veselimo, a koje bismo najradije preskočili? Rubrika Moda Moda

Povratak "rachelice"

Rachel frizura se definitivno vraća, ali ovaj put, s modernim zaokretom - manje volumena na gornjem dijelu glave, a više pozornosti na slojevito ošišanim krajevima. Nakon dugogodišnje dominacije boba, rachelica doživljava svoj come-back, a prisvojile su je već brojne svjetske zvijezde uključujući Hailey Bieber, Bellu Hadid i Selenu Gomez.

Voluminozni blowout

Voluminozna kosa se, ako je suditi po TikToku (a na TikToku se danas stvaraju trendovi), ponovno vraća. No, takvu kosu nije lako samostalno isfenirati pa na popularnoj društvenoj mreži postoje brojni tutorijali kako i pomoću kojih proizvoda napraviti ovu frizuru. Jedan od najpopularnijih svakako je Dyson Air Wrap - pegla sa čak 5 različitih nastavaka. Do danas postoji gotovo 983,6 milijuna pregleda TikTok videozapisa koji koriste hashtag #dysonairwrap. Dyson možeš kupiti i u Sephori, a košta "samo" 549 dolara. Tko je rekao da je imati frizuru poput supermodela jeftino?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Zaboravi na pixie, nosi se mixie

Na kratku frizuru s repićima koja izgleda kao kćerka fudbalerke, odvažit će se samo najhrabrije. Mixie je ime za kratku i pomalo divlju frizuricu s opuštenim repićima, a ime je nastalo spajanjem riječi mullet  (fudbalerka) i pixie. Mixie će biti, čini se, kratka frizura 2022. Popularizirala ju je glumica Ursula Corbero iz Case del Papel, a vidjeli smo ju i na Rihanni, Miley Cyrus i Demi Lovato. Sve same bad ass cure, baš poput i ove frizure.

Ovo je 8 beauty trendova koji će biti popularni u 2022., koji ti se najviše sviđa?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

 

Photo: None

Komentari 0