Must-have proljeća: klasični baloner!

arhiva
Kada govorimo o jaknama, jedan jedini neponovljivi baloner definitivno je zvijezda sezone...
Vidi originalni članak

Što je proljeće bez balonera? Ili bilo koja sezona uostalom? Baloner je onaj klasični, bezvremenski komad koji te baš nikad neće razočarati i koji će baš uvijek biti trendi i moderan. Elegantan i ženstven komad koji se uvijek nalazi na svakom onom popisu "esencijalnih komada koje svaka cura MORA imati u ormaru". Ako u svojoj kolekciji još uvijek nemaš jedan klasični baloner u neutralnoj boji, predlažemo da razmisliš o jednom od ovih komada...

New Look (420 kuna), H&M (960 kuna), Zara (499 kuna)

Iako je jedan od onih komada za koje se isplati izdvojiti i nešto više novaca, naše omiljene high-street trgovine pune su trendi balonera po super povoljnim cijenama.

ASOS (549 kuna), H&M (185 kuna), Zara (399 kuna)

Najpopularnije nijanse balonera svakako su klasična crna i bezvremenska "Burberry" boja devine dlake. Ovakav baloner ostavlja dojam potpuno elegancije i klasike, zbog čega ga na kraju krajeva toliko i volimo.

PA LOGIČNO! Zašto je ova Zarina jakna rasprodana u sekundama?

ASOS (465 kuna), H&M (1.100 kuna), Zara (549 kuna)

Super stvar kod balonera je i činjenica da ga možeš nositi uz sve komade u svojem ormaru i pristaje baš svačijem stilu. Bilo da ideš na poslovni sastanak ili večeru s prijateljicama, baloner je savršeni komad koji ćeš prebaciti preko sebe i dobiti dodati super stajliš sloj svojem cjelokupnom looku.

Bershka (349 kuna), Miss Selfridge (499 kuna), Zara (499 kuna)

Ove godine primjećujemo veliku popularnost balonera u zelenoj boji, točnije svim njezinim nijansama. Također, s klasičnom crvenom nikad ne možeš pogriješiti, a ako se nas pita - investicija u jedan ovako dobar komad UVIJEK je dobra ideja. Čim izađu prve zrake sunce, izlazi i tvoj novi omiljeni baloner...

SVE NAM TREBA Otkrivamo 10 trenutno najpopularnijih high-street komada

Mango (549 kn), Zara (549 kn), s.Oliver (599 kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr