Modna transformacija: Pogledaj cool sportske kreacije u koje je naše čitatelje obukao Marko Grubnić

Pixsell/Goran Stanzl
Vidi originalni članak
  • Četiri čitateljice i jedan čitatelj, sudionici u našoj modnoj kampanji 'Shape of you', jedva su dočekali za se zapute u modnu avanturu u kojoj ih odijeva poznati stilist Marko Grubnić
  • U prvoj od četiri epizode led su probili mladi Karlo Bašić iz Slavonskog Broda i Marina Puac iz Zagreba kojiima je Marko namijenio sportske outfite
  • Osim što su se fenomenalno proveli, Karlo i Marina nagrađeni su i poklon karticama od 500 kuna u Designer Outletu Croatia

Svi naši čitatelji, modni entuzijasti, sigurno već znaju da su izabrani kandidati za modnu kampanju 'Shape of you' koju miss7 provodi u suradnji s Designer Outletom Croatia, premium shopping destinacijom. Sretnici željni modne pustolovine dobili su, ni više ni manje, priliku da ih odjene stilist Marko Grubnić, a nagrađeni su i poklon karticom od 500 kuna u Designer Outletu Croatia. Četiri čitateljice i jedan čitatelj s nama su već podijeli uzbuđenje što će svoje outfite dogovarati s Markom i to u četiri modne kategorije: sportski stil, otkačeni stil, shiny stil i casual stil. 

No sada je, na radost dobitnika s kojima dijelimo jednaki entuzijazam, došlo i vrijeme da ih predstavimo. Prvi nam je na modnom repertoaru sportski stil, od ukupno četiri koje ćemo vam predstaviti u idućim danima, a njega su uz Markovu pomoć izvrsno prezentirali Karlo Bašić iz Slavonskog Broda i Marina Puac iz Zagreba. Krenimo na uzbudljivu modnu avanturu!

Shape of you Odabrali smo pet modela, uskoro ih čeka prava modna avantura sa stilistom Markom Grubnićem

Sportska elegancija za školu i za odlazak na kavu

Karlo je maturant srednje medicinske škole u Slavonskom Brodu, a na kampanju 'Shape of you' prijavio se u potrazi za nekom novom avanturom. Na susret s Markom došao je u minimalističkom stilu - crnim kratkim hlačama, crnoj majici kratkih rukava i bijelim tenisicama.

Shape of you Marko Grubnić: Majka me je češljala kad sam bio mali

Iako zadovoljan Markovim modnim sugestijama u prvoj kombinaciji, Karlu je favorit bio upravo drugi outfit u koji je poznati stilist uključio ružičaste kratke hlače i bijelu hoodicu dugih rukava. Svijetle boje, moramo priznati, zaista odlično stoje Karlu koji je već smislio način kako će ih isfurati.

''Outfit mi je stvarno super, nosio bih ga čak i u školu, nekad na kavu'', rekao je Karlo za stil koji i Marko, priznao je, rado nosi privatno. 

 

Smjela crvena sportska kombinacija Marini je favorit

Marina, ljubiteljica mode, željela je upoznati Marka ali i zablistati u kreaciji koju je poznati stilist osmislio upravo za nju. Zagrepčanka koja za sebe kaže da je iskuljčivo sportski tip na modni dejt s Markom pristigla je u crnoj ljetnoj haljini. 

''Odlučio sam ipak malo pomaknuti granice sporta'', rekao je Marko.

Moda Marko Grubnić otkriva što nikad ne bi odjenuo, a ima i savjete kako odjećom prikriti nedostatke

Marina je i priznala kako neke komade odjeće ne bi sama izabrala, a zato ima veliko povjerenje u stilista. 

''To mi se već dogodilo sa stilistima, da ono što ja nikad ne bih pogledala, u stvari fenomenalno izgleda na meni ili nekom drugom'', rekla je Marina.

Marko joj je također namijenio dvije kreacije, a simpatičnu Zagrepčanku je osvojio drugi, vatrenocrveni, outfit.

''Ponovo si nadmašio sam sebe'', rekla Marina i zapravo se nije mogla odlučiti koji joj je draži odjevni predmet; od crvenog donjeg dijela trenirke, crvenog  t-shirta s aplikacijama ili tenisica sa životinjskim printom.

''Meni je najveća nagrada ovaj tvoj sjaj u očima. Volim kada su klijenti zadovoljni'', rekao je Marko. 

Cijeli video kategorije 'sportski stil' kampanje 'Shape of you' možeš pogledati ispod:

Vjerujemo da će ništa manje zadovoljni neće biti i preostali dobitnici koje očekuje foto i video shooting te mentoriranje našeg poznatog stilista. Ne zaboravi pratiti ovu modnu avanturu na portalu Miss7 te našim službenim Facebook i Instagram stranicama. Sigurni smo da svojim profesionalnim i entuzijastičnim pristupom Marko može inspirirati i tebe!

Ovaj sadržaj dio je kampanje Shape of you. Kampanja se provodi u suradnji s Designer Outletom Croatia, premium shopping destinacijom s više od 100 modnih i lifestyle brandova uz 30 do 70% popusta tijekom cijele godine.

Posjeti Miss7.24sata.hr