Novu it bomber jaknu brenda Loewe već nose Kendall Jenner i Hailey Bieber

Instagram @kendall jenner
Vidi originalni članak
  • Iako zimi više volimo nositi duge jakne i kapute, ipak se među trendovskim komadima nađu i oni kraći modeli 
  • Trenutno je nova popularna jakna balonasti bomber model brenda Loewe
  • Cool jakna specifične siluete dolazi u tri verzije od kojih su neke već rasprodane!

Među brojnim komadima u kolekciji Jonathana Anderson za jesen/zimu 2022 španjolskog brenda Loewe, čini se da se ipak najviše istaknula podstavljena bomber jakna, koja se polako probija kao praktičan investment komad iz kolekcije, a njenoj popularnosti samo je pomoglo što su ju već nosile trendseterice poput Kendall Jenner, Hailey Bieber i Lori Harvey.

Bomber jakna trenutno dolazi u tri verzije, crnoj i zelenoj kožnoj te crnoj od najlona, a posebnu siluetu i udobnost te dozu dramatičnosti daje joj i unutarnju ispuna. Pomalo crop kroja, na rukavima i uz rub modela je elastična, što samo dodaje na upečatljivosti forme ove bomber jakne. 

Moda Styling je jednostavan, ali prolaznica je odabrala najprodavaniju Zarinu jaknu sezone

Kendall i Hailey nose ju u ležernom izdanju, uz traperice i čizme, no uvijek se može kombinirati i uz zgodnu statement haljinu. Kendall se odlučila za zelenu kožnu verziju u nedavnom posjetu Aspenu, dok je Hailey crni model od najlona prije nekoliko dana nosila u New Yorku, uz dodatak Bottega Veneta Mini Jodie torbice u sivoj boji.

Bomber jakna balonastog oblika koja će ne sumnjamo, nastavljati osvajati brojne ljubiteljice mode, osim svojim specifičnim dizajnom, ističe se i cijenom, stoga u nastavku donosimo slične stylish modele bomber jakni po nešto pristupačnijim cijenama.

Moda Nešto staro, nešto novo! 10 dizajnerskih torbica koje će vladati 2023. godine

Posjeti Miss7.24sata.hr