Kožne tajice se vraćaju u modu, pronašle smo stylish modele u neutralnim nijansama

Profimedia / @salmahayek Instagram Emma Chamberlain
Vidi originalni članak
  • Kožne tajice jedan su od trendova koji se vraća ove godine, a posebno u trenutnom zimskom razdoblju
  • Nose ih Hailey Bieber i Emmy Chamberlain, a u kolekcijama brendova može se pronaći pregršt chic modela
  • Danas izdvajamo njih devet, u klasičnim neutralnim bojama koje će se lako uklopiti u outfite

Ako je suditi po nedavnim outfitima influencerica Emme Chamberlain i Hailey Bieber, kožne tajice uskoro će biti jedan od traženijih modnih komada. Kožne tajice udoban su, a istovremeno stylish odjevni predmet praktičniji od kožnih hlača, stoga ne čudi što su ga trendseterice odlučile ponovno nositi u svojim casual, ali i svečanijim modnim kombinacijama.

Hailey Bieber svoje je kožne tajice kombinirala u ležernoj dnevnoj all black kombinaciji tijekom boravke u Aspenu, sa zimskim čizmama i oversize dugim kaputom s remenom koji je naglasio njen struk te YSL crnom torbicom. 

Emma Chamberlain kožne je tajice ipak uklopila u nešto svečaniji dnevni look, s kožnim topom, visokim crnim čizmama i Louis Vuitton torbicom. 

No, osim što ih ponovno nose modne trendseterice, kožne tajice svakako su dio i 'kožnog' trenda, s primjerice kožnim balonerima ili kožnim korzetima, ali su i savršen dodatak casual zimskog garderobi za koju želimo da nas i grije, uz to što izgleda stylish. Za odličan casual zimski outfit najlakše ih je kombinirati uz pleteni džemper.

Moda 20 odličnih hlača po 120 kuna iz Stradivariusa. Isplati se kupiti baš svake...

U nastavku donosimo modele kožnih tajica iz trenutne ponude modnih brendova i to u neutralnim bojama koje ćemo najlakše uklopiti u svoje outfite!

Moda Šljokičaste hlače apsolutni su hit svakodnevnih kombinacija, a evo kako ih nose poznate Hrvatice

Posjeti Miss7.24sata.hr