Klasični pulover s mornarskim prugama dobiva novo lice kao omiljeni jesenski komad

Instagram@jelenamarinovic
Vidi originalni članak
  • Pleteni pulover na prugice je vječni komad koji obožavamo imati u svojoj garderobi
  • Prugasti pulover najčešće dolazi u krem varijaciji s tamnoplavim prugama, ali sve su popularnije i ostale pomalo nespojive boje
  • Idealan je komad za one trenutke kada nismo sigurno što kombinirati i uvijek izgleda chic i elegantno

Nakon ljetnog pletiva koje je dominiralo modnom sezonom, polako iz ormara vadimo svoje omiljene jesenske pletene komade. A upravo su grafički tamnoplavi i bijeli prugasti Breton puloveri s vremenom postali osnovni dio naše garderobe. Danas je prugasti pulover inspiriran nautikom omiljen među ljubiteljima mode, a sve ukazuje na to kako će upravo prugasti puloveri postati it komadi ove jeseni!

S lijeva na desno: COS (1685,90 kn), Mango (249,90 kn), H&M (774,90 kn)

Trend donosi nizove vodoravnih pruga različitih širina i silueta u izmjeničnim tamnoplavim i bijelim, prljavo bijelim ili kremastim linijama, od kašmira do pamuka i vune. Privlačnost klasičnih pruga ukorijenjena je u njihovoj lakoći kombiniranja, kako kod klasičnih modela pa sve do modernijih interpretacija pletiva.

Moda Jesenski trendovi donose najljepše prošivene jakne. Evo koji su nam favoriti!

S lijeva na desno: Zara (229,90 kn), Stradivarius (139,90  kn), Reserved (259,90 kn)

Ove jeseni na scenu stupaju puloveri s ovratnikom i modeli s puf rukavima, a sve je popularniji color blocking uz kombinaciju apstraktnih pruga. Ovisno o ukusu, biraju se boje i debljine pruga, a najveća prednost od svih jest što se prugasti puloveri iznimno lako usklađuju s ostatkom jesenskih komada.

S lijeva na desno: Monki (180,00 kn), WEEKEND MaxMara (1339,00 kn), American Eagle , Zalando (327,00 kn)

Jednako elegantno djeluju uz traperice i hlače ravnog kroja kao uz suknje ili haljine! Za ležerni look se kombiniraju uz tenisice, a za parišku dozu ležernosti uz elegantne čizme, a sve što nam treba za upotpuniti modnu kombinaciju su dobar sako i baloner za hladnije dane!

Moda Vrijeme je za najbolje jesenske čizme: Izabrali smo 21 neodoljiv par!

Posjeti Miss7.24sata.hr