Moda
pletena torba

Pletene market torbe i dalje su potpuni hit, a H&M ima genijalnan model za svačiji džep!

  • I ove sezone nas osvajaju trendi komadima vrhunske kvalitete
  • Pletena ljetna torba postala je pravi must have
  • Pronašli smo sjajnu opciju koja se lako nosi i u jesenskim danima

Tvoja ljetna garderoba trenutno vjerojatno sadrži mnogo različitih modela torbi, od mini torbice za izlaske do platnenih torbi za plažu. Ali pojavio se iznimno poželjan model koji je odličan za sve prilike, a ujedno je komad koji će se s lakoćom nositi i u jesenskim danima.

pletena torba | Autor: HM HM

U pitanju je market torba, rođena u Francuskoj, koja ovog ljeta slavi svoj stilski povratak, Mrežasti model koji je idealan za svakodnevne obaveze, a ujedno izgleda zaista chic stigao je i u ponudu modnog lanca H&M.

pletena torba | Autor: HM HM

Nije teško razumjeti zašto toliko žena naprosto obožava prozračne, lagane mrežaste torbe. Naime, one su osvježavajući dodatak našim ljetnim lookovima, a zahvaljujući svom svestranom karakteru, nosive su i u hladnijim danima. Model koji je posebno privlačan je torba od pamučnog platna, presvučena mrežicom od recikliranog poliesterskog samta. Dostupna je u H&M-u po cijeni od 300,90 kuna, a ima i svoju mini verziju koja košta 37,90 kuna!

pletena torba | Autor: HM HM

pletena torba | Autor: HM HM

S lijeva na desno (H&M): 300,90 kn; 37,90 kn; 300,90 kn; 300,90 kn

Sjajna stvar kod ove H&M torbe? Udovoljava trendu pletiva, a da nije potpuno transparentna! To znači da sve svoje stvari možeš sigurno pospremiti u torbu bez brige da ćeš ih izgubiti zbog malih pletenih rupa. Sa svojim bojama u prigušenoj bijeloj ili uzbudljivoj narančastoj, torba je također prikladna za svaku priliku. Bilo da se radi o plaži, odlasku u kupovinu ili chic večeri!

Photo: HM

Komentari 0