Jedan model cipela vladat će ovo proljeće. Super, jer tako je nosiv i može se kombinirati uz gotovo sve

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Stižu nam vedri proljetni dani pa smo već sklone razmišljati o novom paru cipela koji ćemo rado uključiti u našu kolekciju
  • Nadolazeće sezone pravi će hit biti salonke s otvorenom petom, špic vrhom i tankom potpeticom
  • Posebno su atraktivni modeli izvedeni u popularnom krokodilskom uzorku te oni čiji vrhove krase velike mašne

Salonke s otvorenom petom definitivni su proljetni hit kada je obuća u pitanju. Za tebe smo zavirile u aktualnu ponudu vodećih high street dućana i izdvojile neke od najzanimljivijih modela. Među njima prevladavaju cipele sa špic završetkom i tankom potpeticom, a posebno su atraktivni modeli u krokodilskom uzorku te oni s apliciranim velikim mašnama.

Moda Ove 4 haljine najradije nosimo u kombinaciji se tenisicama - i izvrsno se slažu skupa

Hit uzorak na hit modelu

Nakon leopard i piton uzorka, krokodilski uzorak novi je hit motiv kojeg ćemo rado nositi na modnim dodatcima. Ovaj trend preplavio je police high street dućana, a nakon visokih čizmi i robusnih gležnjača na red su došle i salonke s otvorenom petom. Iz aktualne ponude izdvojile smo modele sa špic vrhom koji se međusobno razlikuju po visini pete. Osim onih koje se samo nataknu na nogu dostupne su i salonke koje možeš vezati oko gležnja. Za razliku od zimskih modela cipela izvedenih u krokodilskom uzorku u kojima je prevladavao tamni kolorit, ovoga puta salonke bez pete možemo pronaći i u svjetlijim nijansama.

Primjeri: Mango (249,90 kuna), Stradivarius ( 199,90 kuna), Zara (299,90 kuna)

Romantična varijanta koja obara na prvu

Modne romantičarke zasigurno će oduševiti trend otvorenih salonki ukrašenih velikim mašnama. Dolaze u različitim bojama, a nama su posebno za oko zapele one koje su dodatno ukrašene točkicama. Ovakav model nije novina jer je jednako popularan bio i proteklih sezona, no toliko su slatke da za njihove nove verzije neće biti teško naći mjesta u našim ormarima. Ako si ipak ljubiteljica suptilnijih varijanti onda su za tebe idealne salonke iz Orsaya koje na remenčiću imaju apliciranu malenu mašnu. Više o njima možeš pronaći ovdje.

Primjeri: Reserved (249,90 kuna), Reserved (249,90 kuna), Zara (299,90 kuna)

Uvijek rado viđena klasika

Crne salonke ultimativan su klasik te je riječ o modelu koji je uvijek dobrodošao u našu kolekciju. One odišu elegancijom, a prigodne su za različite modne kombinacije. Tako sjajno pristaju uz duge haljine, midi suknje i traperice. Ovisno o preferencijama, možeš odabrati različitu visinu pete. 

Primjeri: Mango (249,90 kuna), C&A (oko 220 kuna), Zara (199,90 kuna)

Novi trend? Zara pokušava isfurati novi, drukčiji trend. Hoće li se svidjeti ženama?

Stabilna peta

Modeli koje smo ti do sada predstavile imali su tanku petu. Za sve one koje žele otvorene salonke, a preferiraju blok petu imamo sjajnu vijest: CCC ima verziju ovih popularnih cipela koje krasi upravo stabilnija peta, a dolaze u zanimljivim bojama: 

Primjeri: sve cipele Jenny Fairy, CCC (179 kuna)

 

Posjeti Miss7.24sata.hr