Imaš li ih? Postoji 5 vrsta cipela koje odgovaraju baš svakoj modnoj kombinaciji

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Žene i cipele... to je ljubav koja traje oduvijek
  • Teško nam se odlučiti za samo jedan najdraži model jer se uvijek pojavi novi koji zauzme to mjesto 
  • No postoji nekoliko klasičnih modela koji mogu izvući svaku kombinaciju

Jesi li ikad zamišljala kako bi bilo lijepo imati ormar prepun cipela svih vrsta i nikad više ne brinuti koji cipele ti najviše odgovaraju uz koju odjevnu kombinaciju? Ipak, ne moraš bankrotirati niti skupljati gomilu stvari -  postoji 5 modela cipela koje idu baš na sve.

Modni savjet Ženstveno i udobno: 6 proljetnih kombinacija s bijelim tenisicama

 

Balerinke

Balerinke obično nisu sinonim za najljepšu i najudobniju obuću, ali je jedan od najboljih izbora kad težimo eleganciji. Zbog svog ravnog i tankog potplata mnogim ženama nisu udobne, a nerijetko su one krivac za žuljeve duž naših stopala (pogotovo ljeti). Unatoč njihovim manama vrlo se lako kombiniraju na sve stajlinge i odgovaraju svakoj kombinaciji za koju se odlučiš.

 


Bijele  tenisice

Iako je donedavno možda postojalo mišljenje da je pametnije kupiti tenisice neke druge (ne)boje jer će se bijeli model prije zaprljati, posljednjih godina je to postalo nevažno, a bijele tenisice su se našle visoko na ljestvici najpopularnije obuće. Ovaj izbor obuće je idealan za žene koje vole casual kombinacije, a one koje obožavaju nositi cipele na petu neće pobjeći od ovog modela koji izgleda vrlo efektno i uz haljine i elegantnije stajlinge. 
 

 

 

Ulična moda Ovaj model tenisica vrlo je tražen: plavokosa prolaznica ih je dobro iskombinirala

Sandale s tankim remenčićem

Tanki remenčić oko zgloba je onaj detalj koji sandalu, a samim time i tvoju nogu, čini elegantnijom. Ne možemo se odlučiti izgledaju li nam bolje u kombinaciji s hlačama ili haljinom i suknjom. Vrlo lako se daju uklopiti u dnevni kao i u večernji stajling,  ačk ni zimi se ne moraš odreći ovih ljepotica već ih je dovoljno kombinirati uz deblju čarapu ili najlonku. Ovaj način nošenja je u posljednje vrijeme vrlo popularan, pa ne moraš čekati toplije vrijeme kako bi nosila svoju omiljenu obuću. 

 

Cipela s blok petom

Ovisno o godišnjem dobu, bilo da se radi o sandali, salonki ili čizmama, blok peta je uvijek dobar izbor. Posebno je dobar i pametan izbor ako se radi o prigodama u kojima ćeš morati dulje stajati jer ćeš zbog njezine stabilnosti moći duže izdržati na nogama. Osim toga stvara i manji pad pa će stopalo staviti u prirodniji položaj. Posljednjih sezona upravo je ovakva peta hit, pa je samim time i ponuda bogata i šarolika i ne sumnjamo da ćeš pronaći model koji će ti izvrsno odgovarati.  

 

 

Klasične salonke

Crne ili bež salonke su pravi pogodak. Osim što su udobne, nepogrešiv su izbor kad ti treba nota elegancije u bilo kojem stajlingu. Njihov idealan opis bi bio jednostavnost i sofisticiranost jer svako stopalo učine takvim. Ovaj model obuće nikad ne izlazi iz mode i super je pomoć kad si neodlučna oko izbora obuće.

 

Novi trendovi Jedan uzorak preplavio je cipele i torbe ove sezone - i izgleda stvarno super

Posjeti Miss7.24sata.hr