I sportski styling može biti vrlo chic! Nasmijana Zadranka odlično je uparila nekoliko stilskih klasika

Pixsell/Šime Zelić
Vidi originalni članak
  • Dok odbrojavamo kalendarski, a nadamo se i meteorološki posljednje dane zime, neki su već nestrpljivo izvukli omiljene proljetne komade
  • Jedan takav, prepoznatljiv kao apsolutni modni klasik, odabrala je i vesela Zadranka za šetnju gradom
  • Bež baloner krasno je upasirala s još nekoliko jednako bezvremenskih komada pokazavši nam da on ne mora biti rezerviran samo za ozbiljne i poslovne stylinge

Sve ugodnije temperature i lijepo vrijeme kakvo je u Dalmaciji nešto učestalije no na kopnu natjeralo je mnoge da zaborave na debele zimske kapute i jakne i izvuku najdraže proljetne komade. Jedan on uvjerljivo najvećih modnih klasika, a posebice u proljetnim i jesenskim danima kada nije ni pretoplo ni prehladno, svakako je bež baloner. Model po kojem je najpoznatija kuća Burberry danas se može pronaći u kolekcijama gotovo svakog ozbiljnog brenda, a upravo je ovaj bezvremenski komad bio okosnica stila nasmijane brinete.

Tko bi im odolio? Klasik koji nema rok trajanja: 15 najpopularnijih bijelih tenisica u 2023. godini

Unatoč tome što mnoge ovakav model najčešće asocira na nešto ozbiljnije i poslovne stylinge, vesela nam je Zadranka odličnim primjerom pokazala kako on itekako može biti zvijezda ne samo ležernih, nego i sportskih kombinacija, a iako se slične modele može pronaći u mnogim bojama, podsjetimo samo da se upravo nijansa koju je odabrala savršeno uklapa u 'vanilla girl' trend za koji se predviđa da će biti jedan od najvećih ove sezone.

Uz bež baloner, iskombinirala je još nekoliko stilskih klasika poput crne dolčevite, ispranih 'mom jeans' traperica visokog struka koje  su bile jedan od najpopularnijih komada 80-ih i 90-ih godina te jednako popularnih tenisica iz tog vremena - legendarnog Adidas Samba modela koji je nakon Stana Smitha drugi najprodavaniji u povijesti brenda.

Trendovi za proljeće/ljeto 2023. Novi trend: Ove modele traperica viđat ćemo u proljeće na svakom koraku

Cijelu su kombinaciju začinili razigrani detalji poput vezica traperica oko gležnja, naočala s upečatljivim okvirima u nijansi pažljivo usklađenoj s nijansom balonera te torbe od ovčjeg krzna. Kada se sve skupa zbroji i oduzme, puno smo sličnih komada kroz godine imali prilike vidjeti nebrojeno puno puta, no malo je kada baš sve bilo na svom mjestu kao u ovom slučaju. Bravo!

Posjeti Miss7.24sata.hr