H&M-ova mala crna haljina s čipkastim detaljima odlično će pristajati i uz mokasine i uz čizme

H&M Foto: H&M
Vidi originalni članak

Tražiš li savršen spoj elegancije i pristupačne cijene u svojim odjevnim komadima za nadolazeću jesen i zimu, H&M-ova najnovija crna haljina s čipkastim detaljima privukla je pozornost modnih entuzijastica čim je stigla u web shop, i to s dobrim razlogom. Ovaj zadivljujući komad kombinira klasični šarm s modernim štihom te će savršeno pristajati uz kožne čizme, mokasine ili balerinke - pogotovo ako još s njima upariš čarape s čipkastim rubom, bit ćeš stylish i spremna za dan u minuti.

Moda Boho stil nas je totalno zaludio: izdvojili smo 10 najljepših boho haljina po našem izboru

H&M haljina s detaljima od čipke i jednostavnog A-kroja koju ćeš rado nositi više sezona

Ova kratka haljina A-kroja može se pohvaliti čipkastom kragnom i manšetama koje cjelokupnom dizajnu dodaju dašak sofisticiranosti i privlače pozornost. Kao dodatni, suptilni detalj, tu je i mali otvor sa skrivenim gumbom na stražnjoj strani haljine. Dugi rukavi s manšetama s gumbima pridonose uglađenom izgledu, savršenom za razne prigode. Ova haljina nije podstavljena, stoga nam s pruža dodatnu udobnost i prozračnost. Povrh svega, ona dolazi u elegantnoj crno-bijeloj kombinaciji boja, što ju čini svestranim dodatkom svakom ormaru.

Moda Marija Nikšić odabrala je vjenčanicu punu neobičnih detalja. Odlučila se za brend koji Hrvatice obožavaju

H&M kreira odličan raspon veličina i komade po super cijenama 

H&M ovu haljinu nudi u rasponu veličina od XS do XXL, a njezin A-kroj laskat će različitim tipovima tijela, osiguravajući to da izgledamo i osjećamo se odlično i da nam je udobno. Po cijeni od 49,99 eura, ovu haljinu možemo i naručiti putem web shopa, bez da dodatno plaćamo poštarinu.

Korišteni materijali uključuju reciklirani poliester, koji se izrađuje od plastičnih boca ili tekstila koji je na kraju svog životnog vijeka, čime se smanjuje negativan utjecaj njihove proizvodnje na okoliš. Drugi ključni materijal od kojeg je izrađena ova haljina je viskoza, regenerirano celulozno vlakno koje se često dobiva iz održivih izvora drva. Haljina također sadrži poliester i elastin koji, iako su sintetički, doprinose njezinoj izdržljivosti i rastezljivosti.

Moda Ova pletena haljina iz HM-a postala je viralna na TikToku: kažu da pristaje baš svima - i ne lažu...

Kako stilizirati ovu haljinu?

Ova svestrana haljina može se stilizirati za razne prilike. Za profesionalni uredski look možeš ju upariti s crnim salonkama i blejzerom. Kad ideš u noćni izlazak u grad, možeš dotjerati haljinu upečatljivim naušnicama i štiklama s remenčićima u Mary Jane stilu. Za ležerniji dnevni outfit, jednostavno ju možeš upotpuniti balonerom i gležnjačama. Ova haljina može se nositi u ležernoj dnevnoj varijanti, ali prikladna je i za formalna, večernja događanja. S detaljima od čipke i klasičnom siluetom, osigurava da će ostati u tvom ormaru duže od jedne sezone. Nemoj propustiti ovaj must-have komad - iskoristi priliku i naruči ga dok još uvijek postoje zalihe u web shopu!

Moda Bordo ili plava? Između dvije Zarine satenske haljine s apstraktnim uzorkom cvijeća nije lako odabrati

Posjeti Miss7.24sata.hr