Moda

Bordo ili plava? Između dvije Zarine satenske haljine s apstraktnim uzorkom cvijeća nije lako odabrati

Koliko god se veselile višeslojnom odijevanju i beskrajnim kombinacijama koje ono nudi (u glavi spajamo košulje i džempere, hulahopke u boji i suknje), ima dana kad su nam najdraža najjednostavnija rješenja. Tada situaciju spašavaju haljine, a naročito one s nekim zanimljivim detaljem ili uzorkom koje su same po sebi statement komad.

Zara u ponudi ima dvije haljine midi dužine u trendy bordo boji i zagasito modroj, a uz njih je dovoljno imati jednostavnu obuću i torbu te si spremna za dan. 

Možda vas zanima Što donosi Zarina nova jesenska kolekcija? Ovih 11 stvari bismo odmah kupili Rubrika Moda Moda

Bordo Zara haljina s bijelim uzorkom

Bordo je boja sezone, a prilagođavanje trendu najjednostavnije je uz jedan upečatljiv komad i to Zara zna vrlo dobro. Ako ne želiš u potpunosti mijenjati svoju jesensku garderobu i kupovati veliki broj komada u bordo boji, dovoljno je da kupiš komad poput ove haljine. Iako je riječ o jednostavnom dizajnu haljine midi dužine, okruglog ovratnika i dugih rukava zahvaljujući zanimljivom bijelom uzorku cvijeća i granja, Zara je haljinu pretvorila u finiji komad. Cijena ove Zara haljine je 39,95 eura.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, bordo mini haljina

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, bordo mini haljina

Plava Zara haljina s bijelim uzorkom

Sličnog kroja kao i bordo haljina, i Zara modra haljina je po svom kroju jednostavna i lijepo pada uz tijelo. Tamno plava boja nije (još?) među najtraženijim jesenskim bojama, ali je klasik. I odlična zamjena za crnu kad nam je crne dosta. Ova Zarina midi haljina veže u struku tankim pojasom pa tako u trenutku postaje ženstvenija i otmjenija. Ovu Zara haljinu možemo zamisliti uz kaubojke od brušene kože za svakodnevni odlazak na posao. Cijena Zara midi haljine u plavo-bijeloj kombinaciji boja je 49,95 eura. 

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, modra midi haljina

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, modra midi haljina

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, modra midi haljina

Zara Možda vas zanima Druga najveća Zara trgovina na svijetu otvorena je u Lisabonu, evo kako izgleda slastičarica unutar nje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Zara

Komentari 0