Elegancija nikad nije bila pristupačnija! U Mangu smo pronašli savršene komade za luksuzan izgled

Instagram @Mango Nova jesenska Mango kolekcija ima super komade
Vidi originalni članak
  • Dolazak jeseni ne znači da moramo izbaciti boje iz ormara
  • Uz satenske komade i klasične detalje postižemo elegantne modne kombinacije
  • Odabrali smo najbolje komade iz Mango ponude po pristupačnim cijenama

I dok nas još griju ljetne zrake sunca, polako se vraćamo u svakodnevicu i fakultetske i poslovne obaveze. Jesen je sve bliža, a ako će nam vrijeme već biti sumorno, ne znači da nam takve moraju biti i modne kombinacije!

Naravno, jesen sa sobom nosi zagasite i zemljane boje koje su uvijek aktualne, ali ove sezone se poigravamo s komadima koji odišu luksuzom. Za elegantnu modnu kombinaciju koja je adekvatna za sve malo ozbiljnije prigode poput poslovnih sastanaka ili predavanja nije potrebno izdvojiti tri mjesečne plaće. Stoga smo zavirili u Mango jesensku ponudu i pronašli savršene komade koji odišu luksuzom i elegancijom!

Moda Komadi koji izgledaju skupo, ali cijene im nisu? U H&M-u smo pronašli idealne za ovu jesen

Pametna kupovina je uvijek dobra kupovina i zato je važno birati ključne komade koji se lako kombiniraju s ostatkom garderobe. Jedan od njih je i dobar komplet koji čine suknja i košulja. Zašto? Jer istovremeno može „glumiti“ haljinu, a oba komada se odvojeno sjajno nadopunjuju s drugim jesenskim komadima! Suknja odlično izgleda uz jednobojnu dolčevitu, dok se košulja može uskladiti s trapericama, klasičnim hlačama ili jednobojnom suknjom. Klasične crne gležnjače, elegantne naušnice i look je spreman!

S lijeva na desno (Mango): 249,90 kn; 99,90 kn; 249,90 kn; 349,90 kn

Po pitanju kaputa, s crnim modelima na dvostruko kopčanje nikada ne možemo pogriješiti! Zahvaljujući jednostavnom i pomalo strogom kroju, kaput se lako usklađuje sa svim modnim izričajima, a posebice s poslovnim casualom. Uz jednobojnu dolčevitu koja je pravi must have, dozu kolorita unosimo uz elegantne palazzo hlače u smaragdno zelenoj boji. 

S lijeva na desno (Mango): 599,90 kn; 129,90 kn; 199,90 kn, 249,90 kn

Trendi dodatak modela blago ovalne torbice i klasičnih gležnjača upotpunjuju kombinaciju, a ovakva kombinacija se uz dodatak crvenog ruža i salonki na petu bez problema pretvara u večernji look!

Moda Stiglo je prijelazno razdoblje! Evo kako ljetne klasike nositi i u jesen

Posjeti Miss7.24sata.hr