Dosta ti je trenirki? Pogledaj kakve će se haljine nositi 2021. godine. Nama su fantastične!

pinterest/Soren Jepsen
Vidi originalni članak
  • Priznajemo, dosta nam je trenirki!  Sanjamo o tome kako uskačemo u elegantnu haljinu i pripadajući par dobrih štikli
  • Vođene ovom idejom odlučile smo saznati koji će to modni trendovi vladati naredne godine kada su haljine u pitanju
  • U nastavku ti donosimo sedam popularnih modela, a moramo ti i otkriti kako smo njima pozitivno iznenađene te ih jedva čekamo nositi

Sportska obuća nenadano se premetnula u hit komad godine na izmaku. Elegantne kreacije zamijenile su one koje se ističu udobnošću i opuštenim krojevima. No, nakon što smo gotovo cijelu godinu provele u trenirkama poželjele smo se uvući u ženstvene haljine. Imaš li i ti istu želju? U nadi kako će se ona ubrzo i ostvariti odlučile smo pogledati kakve će se to haljine prema vodećim modnim stručnjacima nositi u narednoj 2021. godini.

Life&style 5 načina pomoću kojih ćeš svaki mjesec uštedjeti više novca

1. Slip haljine

Nakon svih trenirki, tajica i sportskih majica poželjela si ponovno uskočiti u atraktivni odjevni komad? Neka tvoj odabir bude mala crna slip haljina. Iako se crne haljine uvijek pojavljuju u kolekcijama za jesen/ zimu, dizajneri su ih reprogramirali za proljeće koristeći prikladne siluete, lagane tkanine i mnoštvo primamljivih izreza. Jacquemusova crna slip haljina već se pokazuje kao najprodavaniji komad za nadolazeću sezonu, a vjerujemo kako će tržište ubrzo osvojiti slični, ali cijenom znatno prihvatljiviji modeli.

Moda Ove cipele najviše će se nositi 2021., a mnogima se to baš i neće svidjeti

2. Puf rukavi

Za povratak trenda haljina s naglašenim rukavima zaslužna je nova sezona popularne britanske serije 'Kruna'. Da, da već je na prvi pogled jasno kako je brojnim dizajnerima inspiracija bila vjenčanica neprežaljene princeze Diane. Ipak, u ovom slučaju ostatak haljine je vrlo jednostavan, a cijeli fokus je stavljen upravo na predimenzionirane rukave.

Moda Lady Di je ostala ikona stila: 9 njezinih stajlinga koje modne influenecerice nose i danas

3. Razigrani uzorci

Vodeći svjetski dizajneri itekako su svjesni kako je u ovim teškim trenutcima u svijet potrebno unijeti malo šarenila. Vizualno će tome zasigurno pridonijeti odjeća koja vrvi bojama i uzorcima. U osnovi, ako ti haljina ne izazove osmijeh na lice, nemoj je kupiti!

4. Pletene haljine

Na listi su se našle i haljine koje uspješno spajaju udobnost i atraktivan izgled. Zvuči kao nemoguća misija, no ono što je pošlo za rukom Tomu Cruiseu, pošlo je i pletenoj haljini. Aktualne kolekcije već sada vrve sjajnim komadima pa vjerujemo kako ti neće predstavljati problem izabrati onu idealnu.

Savjet zlata vrijedan 6 modnih komada koje slavne Francuskinje iznad 50 obavezno imaju u svom ormaru
 

5. Otvorena leđa

Srcoliki izrez je bio jedan od dominantnijih trendova 2020. godine, ali za proljeće 2021. sav će fokus biti na otvorenim leđima. Ovaj kroj  jednako dobro djeluje i u svečanijim kao i poslovnim prilikama, a ujedno predstavlja izvrsnu haljinu na plaži. Naravno, sve zavisi o tome kako ju kombiniraš s preostalim modnim komadima i dodatcima.

6. Ružičasta haljina

Uz svevremeni klasik kao što je crna haljina, modni stručnjaci prognoziraju kako ćemo dogodine rado nositi i haljine ružičaste boje. Ako već svijet ne možemo gledati ružičastim naočalama, zašto ne bismo njime hodili u ružičastim haljinama?

7. Mini haljine

Među lekcije koje nam je 2020. godina ostavila zasigurno se ubraja i ona kako je život prekratak da bi marili za tuđa mišljenja. Posebice se to odnosi kada su tvoj izgled i modni odabir u pitanju. Svi smo mi savršeno nesavršeni i vrijeme je da zaboraviš na ideje kako mini haljine nisu za tebe jer si "predebela" ili "nemaš dobre noge". U 2021. godini vlada novo pravilo - "Nosi ono što želiš i ne obaziri se na druge!".

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr