Doris Pinčić Rogoznica osvaja proljetnom kombinacijom, posebno nam se sviđa suknja - pronašli smo slične

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Doris Pinčić Rogoznica teško može sakriti svoj šarm, a on posebno dolazi do izražaja u ženstvenim kombinacijama
  • Lijepa voditeljica  oduševila je svoje Instagram pratitelje posljednjom kombinacijom u kojem nam se svidio posebno jedan odjevni komad
  • Duga suknja s cvjetnim uzorkom odlično pristaje Doris, a idealna je za proljeće zbog mnoštva mogućih kombinacija

Talentiranoj Doris Pinčić Rogoznici čini se sve izvrsno stoji; od voditeljske palice pa do mnogih modnih kombinacija koje pokazuje na svome Instagram profilu. Lijepa Zadranka rado se pohvali ženstvenim haljinama te opuštenim, lepršavim i romantničim kombinacijama idealnima za ljetne tople dane. U svojoj posljednjom objavi Doris je pozdravila proljeće na prikladan način - u dugoj suknji s cvjetnim uzorkom koju je iskombinirala uz prljavo ružičastu majicu kratkih rukava, a za prevrtljive sezonske vremenske (ne)prilike osigurala se crnim sandalama zatvorenih prstiju. 

Proljetnu kombinacija voditeljica mozaične emisije ''Dobro jutro, Hrvatska'' Doris je zaokružila traper jaknom koju je držala u ruci. 

Pršte komplimenti Doris Pinčić Rogoznica oduševila je obožavatelje koji se pitaju: "Gdje ste, hejteri?"

''Proljeće'', kratko je napisala Doris uz fotografiju na koju se nanizali i brojni komplimenti njezinih obožavatelja.''Lijepa uvijek'', ''Najljepša'', ''Prelijepa si. Obožavam te, nadam se da uživaš'', samo se neki od komentara. 

Stars Doris Pinčić Rogoznica pohvalila se novom frizurom dok čeka prelazak na HRT

Styling se svidio i nama, posebno duga suknja koja nas je inspirirala da pronađemo slične modele u high street dućanima. Duge suknje idealne su za prijelazno razdoblje jer se mogu odlično iskombinirati uz raznu vrstu obuće; od  sandala, preko gležnjača do tenisica, a posebno cool kombinacija je baš uz tenisice. Uz raskošne printeve najlakše je iskombinirati obični T-shirt, a za pad temperature izvrsno će poslužiti traper jakna ili pleteni kardigan. 

Primjeri: Zara (229.90 kuna), Pull&Bear (prije 179,90 kuna, sada 99,90 kuna), Stradivarius (149,90 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr