Domaći brend Nola osvojio nas je divnim kožnim torbama s volanima, ali i cekerima

Instagram @nola_accessories_studio
Vidi originalni članak
  • Ponuda torbica s potpisom domaćih brendova nije nikada bila bogatija, a nama su se posebno svidjeli modeli mladog brenda Nola
  • Našu je pozornost privukao novim kožnim modelima koji svojom mekanom estetikom komotno mogu parirati modelima kakve potpisuje Bottega Veneta
  • Ginny i Tessa dvije su ljepotice koje dolaze u nekoliko privlačnih nijansi i koje izgledaju kao da su rođene za osvojiti (modni) svijet, a njihovim je volanima nemogće odoljeti

Ako postoji nešto čega mi žene nikako ne možemo imati previše, onda su to torbice. Koliko god modela skrivale naše garderobe, uvijek ćemo pronaći još barem jednu kakva nam baš nedostaje, a ako je suditi prema ponudi domaćih kreativaca, te će iste garderobe morati ozbiljno narasti jer nam je feedove preplavio čitav niz savršenih (pro)ljetnih modela kojima je nemoguće odoljeti. 

Posljednjih smo tjedana pisali o najvećim modnim trendovima sezone, a posebno šarmantne modele u duhu onih najvećih pronašli smo u ponudi mladog domaćeg brenda Nola iza kojeg stoji Ivica Nola, dizajnerica s bogatim i dugogodišnjim iskustvom. Ljubav prema modi i šivanju inspiriraju je još od rane mladosti, a dizajniranje modnih dodataka koji će svaku ženu i djevojku izdvojiti iz mase oduvijek joj je bila posebna strast. Ona će ideje, kaže, dobiti i iz prirode i glazbe, a posebno voli boje koje je vesele i koje su joj u stanju uljepšati svaki dan pa ne iznenađuje da su svi njezini modeli redovito obojeni najljepšim nijansama. 

Moda Heklani komadi bit će u fokusu ovog proljeća, a Marijanina La Borša ima slatke torbice u duhu trenda

Još otkako se brend prošlog proljeća predstavio prvim heklanim i platnenim torbicama s volanima, uspješno osvaja srca brojnih ljubiteljica mode, a našu je pažnju privukao novim kožnim modelima koji svojom mekanom estetikom komotno mogu parirati modelima kakve potpisuje Bottega Veneta.

Ginny i Tessa dvije su ljepotice koje dolaze u nekoliko privlačnih nijansi i koje izgledaju kao da su rođene za osvojiti (modni) svijet. Na objema su volani glavni detalj pa su tako na Ginny oni inkorporirani u samom naboranom remenu torbe dok je njezino tijelo minimalističko, elegantnog oblika polumjeseca, čineći beskrajno šarmantnu modernu interpretaciju Y2K trenda. Estetiku 90-ih i ranih 00-ih obilježili su upravo maleni modeli koji se nose preko ramena, a u Nolinoj režiji dodatno su začinjeni ili bolje rečeno pročišćeni  clean estetikom. 

Moda Lijepa i pristupačna, torbica koju nose Sienna Miller i JLo može se pretvoriti u 4 torbice iz jedne

Tessa je, s druge strane, tipična romantičarka koja zavodi svojim raskošnim volanima i koja se savršeno uklapa u sve elegantne i ženstvene stylinge koji se ove sezone vraćaju na velika vrata. Ovaj nevjerojatno ljupki i nježni model jednako privlačno izgleda u najpopularnijoj boji sezone, kao i u vibrantnoj zelenoj nijansi, a na najbolji će način utjeloviti Nolinu misiju da svaku odjevnu kombinaciju učini posebnom.  

Kako proljetna i ljetna odjeća traže i odgovarajuće torbice, Ivica se za nadolazeću sezonu već opskrbila konopima i rafijom pa u narednim mjesecima možemo očekivati pletene bucket kapice te pletene tote i pouch torbe koje su neophodne za toplu nadolazeću sezonu. Torbe od rafije bit će novitet u njezinoj ponudi, a budući da su upravo modeli od ovog materijala već proglašeni najpoželjnijima u mjesecima koji su pred nama, jedva čekamo vidjeti kako će izgledati oni s njezinim potpisom.

Posjeti Miss7.24sata.hr