Converse prodaje 'starke' koje izgledaju prljavo i iznošeno i to za cijenu veću od klasične

Pr/ Iskon
Vidi originalni članak
  • Brend Converse je poznat po svojim All Star tenisicama koje se nose iz generacije u generaciju
  • Sada su predstavili dva nova modela čiji je izgled iznenadio, ali i cijena
  • Riječ je o modelima koji izgledaju nošeno, a cijena im je veća nego onih klasičnih, ''čistih''

Tenisice koje izgledaju kao da su nošene godinama, u modnom svijetu nisu nikakva novost, a upravo po takvim modelima poznat je brend Golden Goose. Prije godinu ili dvije, Gucci je predstavio nekoliko takvih modela koji su izazvali čuđenje i upitnike nad glavom, a upravo takve reakcije su izazvala dva nova modela poznatih All star tenisica. 

nNovi trendovi Stigle su tenisice za ljeto, ima ih divnih, a u trendu je i mnogima omražen model

Američki brend Converse, poznat je po svojim 'starkama' čiji je najpopularniji model Chuck Taylor, upravo one već godinama ne izlaze iz mode. U ormaru ih ima gotovo svaka osoba, a svoju popularnost mogu zahvaliti tome što su veoma praktične, jednostavne te se mogu kombinirati sa svakim outfitom. Sada je brend predstavi dva nova modela, Chuck Taylor All Star Basic Wash u sivoj i plavoj boji. To ne bi bilo ništa čudno da oni ne izgledaju kao iznošeni

Na službenoj stranici brenda, njihova cijena je 70 funti, što je oko 577 kuna, dok je cijena klasičnog, ''čistog'' modela u istim bojama 52 funte, odnosno oko 429 kuna. 

Povratak omiljenog modela Prekopaj ormarić! Tenisice koje smo svi nosili ponovno su u modi, pogledaj kako se sada nose

Na Internetu postoji već niz rasprava vezano za ovaj model, a neki se pitaju je li to zapravo samo šala brenda. Kako god bilo, ne sumnjamo kako će i ova dva modela pronaći svoje kupce koji će ih ponosno nositi, dok ćemo mi ostali hodati u svojim starkama koje izgledaju slično jer ih nosimo već godinama. 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr