6 modela vrlo pristupačnih tenisica koje obožavamo već godinama

Instagram@theindiaedit
Vidi originalni članak
  • Tenisice su se posljednje desetljeće uspele na sam tron najpopularnije obuće
  • Postale su jednako poželjne u poslovnim kombinacijama kao i sportskim, a sve češće ih kombiniramo uz iznimno profinjene komade
  • Donosimo šest modela koji su uvijek udobni, uvijek u trendu i uvijek cool

Tenisice već odavno nisu više namijenjene samo za vježbanje! Ova udobna sportska obuća sada je jednako viđena na modnim pistama kao u teretani, a kultni modeli nas osvajaju iz dana u dan. Fenomen zaluđenosti tenisicama je otišao toliko daleko da postoje liste čekanja za određene modele, a cijene im se dižu u astronomske visine.

Ali kada su u pitanju nosivi modeli, jednako udobni, kvalitetni i, recimo to tako, normalnih cijena, izbor je zaista šarolik i prilagodljiv svakom modnom izričaju. Od adidasa preko Veja tenisica, modeli su najčešće iznimno neutralni te se s lakoćom spajaju u elegantne kombinacije, baš kao i u sportske lookove. Stoga vam donosimo šest stilova i brendova tenisica koje ćemo zasigurno nositi godinama!

Converse Chuck Taylor All Star 70

Kultne starke savršen su izbor za tenisice kada nismo sigurni što staviti na noge. Minimalisti ih obožavaju, a to i ne čudi jer pristaju uz gotovo sve i savršeno ističu jednostavan outfit. Crni par su model s kojim se nikada ne može pogriješiti, ali jednako su popularni i bijele nijanse i one u zemljanim tonovima.

S lijeva na desno: (Converse Chuck Taylor All Star 70): 679,00 kn;  639,00 kn; 679,00 kn

New Balance

Dad shoes koje su pokorile svijet zasigurno su New Balance tenisice koje spajaju udobnost, zanimljiv dizajn te koketiraju sa zdepastim i pomalo neobičnim linijama. Udobnost i ležernost su s ovim tenisicama garantirane!

Moda Ove jeseni ulicama vladaju Prada Monolith čizme, a mi smo pronašli slične povoljnije modele

S lijeva na desno: (New Balance): 529,90 kn; 749,00 kn; 529,00 kn

adidas Gazelle

adidas Gazelle, Campus i Samba tenisice nevjerojatno su slične, a prednost je što su sve podjednako klasične. Samba je trenutno toliko tražena zahvaljujući nedavnoj podršci slavnih da ih je gotovo nemoguće pronaći na zalihama. Ali Gazelle je lakše pronaći, a također doživljavaju svojevrsnu renesansu, zahvaljujući tome što ih je Harry Styles odabrao za svoje omiljene cipele na pozornici, a Gucci im je unio dašak visoke mode u svojoj posljednjoj suradnji.

S lijeva na desno (adidas Gazelle): 674,00 kn; 749,00 kn; 749,00 kn

Veja

Ove održive veganske tenisice možda nisu tako dugo prisutne kao ostali brendovi, ali su ubrzo dostigle nevjerojatnu popularnost. Jednostavnog damskog dizajna, ove minimalističke niske tenisice zaista idu uz sve.

S lijeva na desno: (Veja): 1.129,00 kn; 1.049,00 kn; 1.049,00 kn

Reebok Court

S retro dojmom, Reebok's Court tenisice uvijek pružaju posebnu notu svim odjevnim kombinacijama, a njihov dizajn je postao bezvremenski!

S lijeva na desno: (Reebok Court): 543,00 kn; 543,00 kn; 543,00 kn

Superga

Hvaljene kao savršena tenisica za nošenje uz haljine, Supergine kultne platnene tenisice na vezanje bitne su za svaku dobru capsule kolekciju cipela. Sada dolaze i u elastičnijim kožnim verzijama, kao i u zdepastijem stilu.

S lijeva na desno: (Superga): 340,00 kn; 519,00 kn; 415,00 kn

Moda Povratak legendarnih tenisica: kultni Reebokov model Classic Leader nanovo osvaja scenu

Posjeti Miss7.24sata.hr