15 preslatkih haljinica za plažu (i lijeno ispijanje kave) koje te neće koštati više od 130 kuna

miss7/pr
Vidi originalni članak
  • Na odmoru si dajemo oduška i uskačemo u lepršave, kratke, otvorene haljinice, idealne za plažu, ali i za kavu u vrućim danima kad ne radimo i potpuno smo opuštene
  • Izbor je sjajan: točkaste, prugaste, cvjetne haljinice na bretelice, otvorenih ramena, kratke ili duže...
  • Mislili smo i na tvoj novčanik pa smo obratili pažnju da cijene ovih preslatkih modela ne prelaze 129,90 kn

Moda 8 bijelih haljina koje koštaju manje od 180 kuna - jer došlo je vrijeme da odjenemo bijelo

Već si u mislima ili doista na plaži, šetnji rivom, kasnim ljetnim kavama jer... godišnji je počeo. Naravno da je tada najpoželjnije pri ruci imati što više laganih, prozračnih odjevnih komada u kojima će ti biti ugodno i kad temperature prijeđu 30+ stupnjeva. Osim kratkih hlača, suknja i elegantnih haljina, savjetujemo ti da spakiraš i koju kratku haljinicu u kojoj će tvoje preplanule noge itekako doći do izražaja. Možeš ih pronaći gotovo na svakom koraku svog omiljenog high street dućana, a mi smo za tebe izdvojili naš top 15 koji neće previše isprazniti tvoj novčanik.

Zaigrane točkice

Jedan od najpoželjnijih uzoraka ove sezone se preselio i na mini haljine. Strukirane, opuštene, s rukavima ili bez - sasvim je svejedno. Točkice će tvom outfitu dati dozu zaigranosti, a ženstvene ćeš krojeve moći isfurati u svako doba dana i noći. Dnevni točkasti outfit možeš podignuti kakvim kul šeširom i velikim cekerom, a večernjem dodati udobne ravne sandale ili cipele na petu.

S lijeva na desno: RESERVED (129,90 kn), ASOS (72,13 kn), ZARA (79,90 kn)

Ljepotica Anita Dujić otkrila nam je 3 stvari koje redovito radi da izgleda uvijek tako lijepo i njegovano

Prugice

Točkicama opasno konkuriraju i prugice koje se ove sezone nose u svim oblicima, a osobito su šarmantne u kombinaciji s volanima ili običnim bijelim T-shirtom. Kod njih se možeš poigrati i s dodacima u boji - mala torbica u kričavoj boji za večernji, a velika slamnata torba za dnevni look. Na stopala možeš nataknuti japanke ili bijele tenisice i spremna si za romantičnu šetnju rivom.

S lijeva na desno: BERSHKA (129,90 kn), RESERVED (129,90 kn), H&M (110,87)

Nigdje bez cvjetnog uzorka

Ljetni outfiti ne prolaze ni bez popularnog cvjetnog uzorka. Njih možeš pronaći u različitim bojama, veličinama i oblicima. Nama se osobito sviđa kombinacija manjih cvjetova na žarkim podlogama kao što su zelena i žuta, a nije nam loša ni prozračna bijelo-plava kombinacija. S obzirom da su efektni sami po sebi, dovoljno ih je umiriti kakvim nude špagericama ili jednobojnim natikačama, a na oči nataknuti kakve kul sunčane naočale.

S lijeva na desno: ZARA (79,90 kn), H&M (110,87), BERSHKA (118,90 kn)

Moda 5 modnih komada koje se stvarno isplati kupiti za ovo ljeto

Pokaži svoja ramena

Ništa nije tako seksi kao haljina koja otkriva remena, slažeš se? Baš smo se zbog toga bacili u potragu za off shoulders haljinama i pronašli ova tri super komada. Ove haljine možeš odjenuti i na badić za plažu, a s obzirom da nemaju rukave dat će ti još veći osjećaj slobode. Isto tako, u prvi plan će plan istaknuti tvoj vrat i ključnu kost koje možeš dodatno naglasiti uljima za tijelo sa šljokicama. Za dodatni wow efekt preporučamo da skupiš kosu u laganu pundžicu i nabaciš neki decentni nakit.

S lijeva na desno: STRADIVARIUS (119,90 kn), RESERVED (99,90 kn), STRADIVARIUS (119,90 kn)

Life&style Top 7 komada za trendi ljeto

Haljina-majica za ultimativnu dozu opuštenosti

Za vrijeme velikih vrućina najradije bismo odjenule samo neku oversized majicu u kombinaciji s udobnim natikačama, a ti? Ove su haljina-majice idealne za opušteni odlazak na kavu, plažu ili bazen, a mogu se isfurati i za večernji izlazak. S obzirom da su široke, neće se lijepiti po tebi i tvoje će tijelo moći disati - zar to nije idealna kombinacija? Dovoljno su dugačke da glume haljinu, a ako baš želiš, ispod njih još možeš obući kratke hlačice. 

S lijeva na desno: BERSHKA (79,90 kn), ZARA (99,90 kn), BERSHKA (79,90 kn)

Moda Osmislile smo 3 ljetna stajlinga koja na +30 možeš nositi od jutra do večeri!

Posjeti Miss7.24sata.hr