WOW! Ella Dvornik napravila je frizuru inspirirana slavnom serijom - pristaje joj savršeno

Vidi originalni članak
  •  Jesi li pogledala seriju 'The Queen's Gambit'?
  •  Odlična je, baš kao i styling mlade protagonistice
  • Ellu Dvornik je serija potaknula na promjenu frizure 

Ne znamo jesu li tebe, ali nas su svakako razne junakinje serija i filmova inspirirale na promjenu frizure. Priznajemo, bilo je tu svega - i uspjeha i katastrofa - ali vrijedi probati, zar ne? Baš tako je pomislila i Ella Dvornik, naša influencerica koja je ovih dana očito pod dojmom serije 'The Queen's Gambit' sa sjajnom Anyom Taylor-Joy u glavnoj ulozi.

Priča je to o mladoj šahistici, a ako si već počela zijevati na sam spomen šaha - nemoj! Serija je mrak, mnogi ozbiljni kritičari se slažu da je riječ o najboljoj seriji godine, a ako voliš modu 1960-ih, onda ćeš posebno uživati jer mlada protagonistica nosi stvarno čarobne kombinacije. Ovom modnom razdoblju očito je sklona i Ella koja nije odoljela isprobati frizuru kakvu nosi Anya u seriji.

 

Tvoja kosa 5 najomiljenijih i potpuno dražesnih frizura za žene iznad 40 godina

"Mislim da sam malo previše gledala seriju The Queen's Gambit i morala sam otići u @vikleriruz da isprobam frizuru. Još samo moram kupiti šah (za ukras ). Jeste li i vi opčinjeni stilom tih vremena?", napisala je Ella, a mnoge njezine pratiteljice su očito jednako oduševljene tim modnim stilom. 
"Žene u to vrijeme su bile uvijek tip-top. Ne znam kako su to izvele sa svim na tanjuru", napisala je jedna pratiteljica, a mnoge druge su Elli priznale da joj frizura stoji predivno. Mi potpisujemo!

Beauty Ovo smo čekale! Frizer slavnih Chris Appleton pokazao kako do frizure inispirirane lookom slavne J.Lo

Posjeti Miss7.24sata.hr