Stručnjaci za seks tvrde: ovo su tri najbolje seks-poze za većinu ljudi

Getty/Guliver
Vidi originalni članak
  • U nekim položajima u krevetu više uživaš, a u nekima manje?
  • Možda je vrijeme da probaš nešto novo…
  • Seks eksperti ti donose 3 seks poze u kjojiam većina ljudi uživa

Nije svaki položaj među plahtama za svakoga i sasvim je normalno da nam neki bolje odgovaraju, a neki su nam sasvim neudobni pa čak i mrski. Američki stručnjaci za seks otkrili su nakon dugogodišnjih istraživanja da su ova tri položaja apsolutno najbolja - za većinu ljudi, dakako. Iako ne treba generalizirati, nemamo što izgubiti ako ih isprobamo, zar ne? A sigurno ih neke od nas već često prakticiraju…

Postrance 

U ovom položaju oba partnera leže na boku u položaju žlice (muškarac iza žene). Prednost: on može straga vaginalno, ali i analno, prodrijeti u partnericu. Pri tome klitoris ostaje slobodan te se može dodatno stimulirati. Kako bi položaj bio još intenzivniji, žena može saviti gornju nogu ili staviti jastuk ispod bokova. 

Ljubav i to... Kod žene su ove tri stvari muškarcima važnije od seksa. Puno važnije

Pseći položaj 

Takozvani „doggy-položaj“ spada u apsolutne klasike – stručnjaci za seks ne ubrajaju ga bez razloga među favorite. U ovom položaju žena, ali i muškarac, imaju mogućnost odrediti intenzivnost i brzinu. Seksolozi imaju još jedan savjet: stavite ogledalo ispred kreveta kako biste se ti i partner mogli gledati u oči. To će dati dodatni „štih“. 

 

Sraz

Ovaj je položaj idealan ako je muškarac puno veći od žene. Razlika od misionarskog položaja: ona leži na leđima, a on kleči iznad nje. Kako bi vam bilo udobnije, stavi jastuk ispod stražnjice. Kut prodiranja u tom položaju snažno stimulira G-točku. 

Seks ideje Kad poželimo malo promjene (bez puno napora): 9 super poza za seks na stolcu

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr