Ovih 7 vrsta seksa možeš upoznati samo ako si u dugoj vezi ili braku, a "sedmica" je omiljeni klasik

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Postoje neke stvari koje znaš samo ako si u trajnoj vezi, između ostalog, tu spadaju i određeni oblici seksa
  • Ovih 7 vrsta seksa znaju isključivo oni koji su u dužoj vezi ili braku
  • Ok, nije baš vrhunac strasti i uzbuđenja, ali bolje išta nego ništa - zar ne?

Osim određenih svakodnevnih situacija ili izjava ljubavi, postoje još neke stvari koje znaju samo parovi. Jedna od njih zasigurno su različiti oblici seksa specifični za one koji su u dužoj ljubavnoj vezi ili braku. Pogledaj o čemu je riječ…

1. "Previše sam umoran/na" seks

Nakon napornog radnog dana ponekad ne želimo ništa drugo osim – dobrog sna! Ali, onda ugledamo partnera kako leži u krevetu (gol?!)… i, pa zašto ne?

via GIPHY

2. "Planirani" seks

Subotom navečer roštiljamo kod susjeda, u četvrtak dolaze njegovi roditelji, u petak moji. Utorak navečer je vrijeme za odlazak u kazalište ili kino. Gotovo da nemamo slobodnog vremena za išta više. Ali, samo malo – kazalište počinje tek u 21 sat – u kalendar možemo onda taj dan staviti i kraću seksualnu igru!

Otvoreno o seksu Ispovijest: Muž i ja nismo se seksali pune 3 godine. Evo kako je došlo do toga

3. "Idemo napraviti bebu" seks

Ovu vrstu seksa doista možeš znati samo ako si u dugoj vezi. Jesi li ikad čula da je netko partneru nakon dva tjedna dana veze rekao - "idemo napraviti bebu"? Ili, nedaj Bože, tijekom ljetne avanture...

via GIPHY

4. "Naša omiljena serija počinje za 10 minuta, ali već tjedan dana se nismo seksali, a poslije ću biti preumoran/na" seks

Ponekad se u životu trebaju postaviti prioriteti. A NE gledati seriju ni u kom slučaju ne dolazi u obzir. Dakle, seks na brzaka na kauču uvijek može, zar ne?

5. "Moramo isprobati ovaj apsurdni seksualni trend" seks

Nema ništa ljepše do toga kad imaš partnera za bilo što. I on treba pristati na isprobavanje svakog novog, pa čak i najapsurdnijeg seks-trenda. Pa isprobavanje nečeg novog nije još nikome naštetilo, zar ne?

6. "Imam užasno puno posla, ali sada jednostavno trebam seks" seks

Ponekad je jednostavno tako. I to je totalno u redu. Žele li muškarci doista stalno seks?

via GIPHY

7. "Imam lijepo donje rublje" seks

Žene si kupuju lijepo donje rublje iz dva razloga: žele sebi kupiti nešto lijepo, ali žele i za to dobiti komplimente. Osim toga, to je podsvjestan poziv na seks. Muškarci uglavnom ne mogu odoljeti novom, atraktivnom donjem rublju.

Love&Sex Znanstvenici dokazali da muškarci mogu namirisati kad je žena seksualno uzbuđena – a evo i na koji način

 

Posjeti Miss7.24sata.hr