Među ovim znakovima vlada čarobna privlačnost, jeste li ti i tvoj dragi među njima?

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Sigurno ti se već dogodilo da te neka osoba nevjerojatno privuče istog trena kad je ugledaš 
  • Duboki pogledi, leptirići u trbuhu, znojni dlanovi – iz nekog razloga ti je jednostavno neodoljiv 
  • Vrlo je vjerojatno da iskre među vama lete zbog horoskopskih znakova u kojima ste rođeni…

Između 12 znakova zodijaka postoje kombinacije koje si osobito dobro pristaju. Razumiju se šutke, osjećaju se vrlo dobro dok su zajedno te jednostavno osjećaju neku čarobnu privlačnost zbog koje zaborave na sve oko sebe. Kemija je fenomenalno snažna kod ove tri kombinacije znakova

Ljubav i zvijezde Dobro je znati! Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka doista su vjerni

Bik i djevica 

Kad se bik i djevica sretnu, harmonija kao da je već isprogramirana. Oba horoskopska znaka imaju idealističke životne stavove te su u srcu perfekcionisti. Praktični su, nevjerojatno vjerni te u vezi čeznu za stabilnošću. To ih čini nevjerojatnim parom koji djeluju kao jedno – osim što dijele jednake vrijednosti, imaju slične želje i ciljeve. 

via GIPHY

Rak i vaga 

Kad se rak i vaga upoznaju, imaju oči isključivo jedno za drugo. Ono što povezuje ta dva znaka nije tek njihova senzibilnost, nego i potreba za potporom i međusobnom podrškom. Oboje se brzo naviknu jedno na drugo – toliko da ne mogu jedno bez drugoga. I tjelesna privlačnost između raka i vage nije zanemariva – ne mogu maknuti ruke jedno s drugoga te znaju kako cijeniti partnera. 

Life&style Otkrij koji je posao idealan za tebe prema tvojim horoskopskim osobinama...

Blizanci i vodenjak 

Blizanci i vodenjak spadaju među zračne znakove te su kao stvoreni jedno za drugo. Oboje vole pustolovine, kreativni su i rado će isprobavati nove stvari. Svejedno koliko vremena provedu zajedno – ovom horoskopskom paru nikada nije dosadno. Oboje vole komunicirati pa vrlo brzo izgrade duboku emocionalnu komunikaciju. Tu povezanost mogu osjetiti i ljudi oko njih. 

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr