Ljudi su ovih 7 seks savjeta proglasili najglupljima ikad. Slažeš li se ili?

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Sigurno si se ponekad našla u situaciji da si zažalila kad si poslušala nečiji „senzacionalan“ savjet…
  • Ili došla u napast da isprobaš kondom s kvržicama jer si čula da je super
  • Otkrivamo ti neke od najgorih seks savjeta ikad

Seks savjeti su stvari koje netko voli, a netko mrzi. Ako su savjeti korisni, onda nitko nema ništa protiv – ali neki su uistinu glupi i totalno pogrešni. Donosimo 7 najgorih seks-savjeta svih vremena:

1. Kondomi s kvržicama 

Što je u tinejdžerskim godinama ponekad bio fora poklon među prijateljicama – danas više nije baš toliko zabavno. Kondomi s kvržicama daju osjećaj kao – kondomi s kvržicama! Ili kao kondomi s trnjem… 

2. Igrice sa šlagom 

Jedan drugoga posprejamo ili premažemo šlagom, a zatim ljepljivu smjesu ližemo s tijela. Zvuči odvratno? I jest! 

Snaga privlačnosti Nevjerojatno otkriće: u vezi je ljubljenje puno važnije od seksa, pogotovo jedan tip poljupca!

3. Seks pod tušem 

Neudobno, neudobnije, seks pod tušem. Ili tako nekako. OK, doduše postoji nekoliko položaja koji dobro funkcioniraju, ali nikad nije potpuno opuštajuće. U svakom slučaju, nije onako kako izgleda u filmovima – to je sve fake! 

4. Više položaja, više zabave 

Isprobavanje svakog položaja iz Kamasutre – to je seksualno putovanje koje treba iskušati. Hm – a je li uistinu praktično? Ne, jer onda vođenje ljubavi postaje trening izdržljivosti – a to nitko ne želi. 

Simbolika ljubavi Misionarski, pseći ili jahaći položaj? Tvoja omiljena seks poza otkriva o tebi nešto zanimljivo

5. Orgazam je obavezan 

Još jedan apsolutno nepotreban i idiotski savjet: „Dobro je samo kad imaš orgazam.“ Mi same možemo odlučiti je li seks bio dobar ili nije – a to ne ovisi o tome jesmo li doživjele orgazam ili ne. 

6. Parfem za „tamo dolje“ 

Tvoj vagina mora mirisati na latice ruže ili svježe jagode? Da, a najbolje bi bilo da još sjaji u mraku! Naš prirodni miris je vrh – i privlači muškarce. Dakle, nema apsolutno nikakvog razloga da nešto promijeniš. A te mirišljave kreme i parfemi sigurno nisu najbolja njega za tvoje intimno područje. 

7. Alternative lubrikantima 

„Ako nemaš lubrikant, uzmi vazelin.“ Međutim, vazelin nije prikladna alternativa lubrikantima – radi se od nafte pa može prouzrokovati neželjene reakcije u genitalnom području. Dakle, i vazelin spada među stvari koje nemaju što raditi u tvojoj vagini. 

Love&Sex Ovih 8 stvari ne bi smjela nikad koristiti kao lubrikant. A vjerojatno jesi...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr