Pssst... Donosimo ti 5 odgovora na pitanja o seksu koja se nikog ne usudiš pitati

Getty Images
Vidi originalni članak
  • Kaže se da ne postoje glupa pitanja. Ali, postoje škakljiva, neugodna pitanja koja nije lako postaviti – osobito kad je tema seks…
  • Zato ti na neka od njih donosimo odgovore

Premda živimo u doba Interneta te nam je pregršt informacija nadohvat ruke – i dalje postoji nedovoljno znanja i upućenosti u seksualnost. Na forumima ljudi postavljaju raznorazna pitanja – očito se ne usude pitati nekoga iz svoje okoline, pa anonimno traže odgovore – koji su često sumnjivo točni… Izdvojili smo nekoliko pitanja koja se često ponavljaju – i dali točne odgovore! 

1. Hoće li mi se raširiti analni otvor nakon analnog seksa?

Mišić na analnom otvoru je dobro istreniran mišić koji se ne može tako brzo opustiti. Čak i kad nakon analnog seksa imaš „čudan“ osjećaj na tom mjestu, ne moraš se bojati – mišić će se nakon maksimalno nekoliko sati vratiti u uobičajen oblik. Ali, oprez: ako imaš krvi u stolici, onda potraži pomoć liječnika. 

Zanimljivo Ma kako se možda čini čudno - ove 3 stvari muškarcima su u vezi važnije od seksa

2. Je li nehigijenski lizati dečku anus? Mogu li pokupiti kakvu bolest?

Tjelesna higijena bi danas trebala biti normalna stvar. Ako mu ližeš anus, on tebi vaginu, pa čak i uho – svaki dio tijela je prekriven „normalnim“ bakterijama koje su apsolutno neškodljive. Kao što smo rekli na početku – sve ovisi o higijeni. Ako se tvoj partner redovito tušira i nema spolnih bolesti, to nije nehigijenski. 

3. Ponekad sam kod seksa jako napaljena, ali nisam vlažna – je li to normalno? 

Da, to je apsolutno normalno – i ovisi, između ostaloga, o tvom menstrualnom ciklusu, prehrani – a i o količini tekućine koju unosiš u organizam. Zvuči olakšavajuće, zar ne? 

4. Ponekad sanjam o seksu s drugim – trebam li to reći svom dečku?

Radije nemoj – jer tvoji snovi nemaju nikakve veze s tvojim osjećajima. Čak i kad sanjaš o seksu sa svojim susjedom ili šogorom, ne moraš se brinuti. Nisi nenormalna, a ti snovi ne moraju ništa značiti, kažu psiholozi. 

ISTRAŽIVANJE Jesi li znala? Ovo popularno alkoholno piće pojačava želju za seksom kod žena

5. Moje unutarnje stidne usne „vise“ prema van – je li to normalno?

Da, to je potpuno normalno. Stidne usne mogu različito izgledati. A kad su unutarnje duže od vanjskih, ti si samo jedna od žena kod kojih je to jednostavno tako. 

Strast Gdje ti se nalazi krevet i imaš li zrcalo u sobi? 5 feng shui pravila za bolji seksualni život

Posjeti Miss7.24sata.hr