Ženu s najvećim ustima na svijetu priznaje i Guinness; istovremeno može u usta strpati tri krafne

Instagram@samramsdell5 Žena s najvećim ustima na svijetu upisana je u Guinnessovu knjigu rekorda
Vidi originalni članak
  • Samantha Ramsdell službeno je upisana u Guinnessovu knjigu rekorda kao vlasnica najvećih usta na svijetu
  • Ženu iz Connecticuta u SAD-u prije su maltretirali zbog velikih usta, a sada je na njih ponosna
  • "To je tvoja supermoć. To je stvar koja te čini posebnim i drugačijim od svih", kaže Samantha

Samantha Ramsdell skupila je impresivnih 1,7 milijuna sljedbenika na aplikaciji za dijeljenje videa, zahvaljujući isječcima na kojima je u usta stavljala niz namirnica zavidnog volumena - uključujući porciju velikih McDonald's krumpirića.

Samantha je skupila toliko pratitelja na TikToku nakon što je objavljivala video zapise na kojima je odjednom stavila tri krafne u usta i druge podvige koje su tražili korisnici. Zahvaljujući svojim neobično velikim ustima, službeno je okrunjena vlasnicom najvećih ženskih uima na svijetu u Guinnessovoj knjizi rekorda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Samantha Ramsdell (@samramsdell5)

31-godišnjakinja iz Connecticuta u Sjedinjenim Državamai ranije je tvrdila da ima najveća usta na svijetu, a to joj je priznanje konačno dodijeljeno - ionako barem u ženskoj kategoriji. Sada kaže da se osjeća "odlično" zbog činjenice da može proslaviti svoju neobičnu prednost, zbog čega se prije osjećala iznimno nesigurno.

Life&style Uz pržena krilca žena je našla i prženu pileću glavu u narudžbi poznatog lanca brze hrane

"Imati 31 godinu i imatii rekord za nešto što me prije činilo tako nesigurnom, nešto što sam pokušavala ne primjećivati je super jer je to sad jedna od najvažnijih, najboljih stvari o meni", objasnila je Samantha, koja radi kao medicinski prodajni predstavnik.

"Kad bih imala savjet za svakoga tko ima neki velik dio tijela ili nešto stvarno jedinstveno, a želi ući u Guinnessovu knjigu rekorda, rekla bih da to učini! Učini to ponosno i učini to svojim najvećim bogatstvom. To je tvoja supermoć. To je stvar koja te čini posebnim i drugačijim od svih ostalih koji hodaju okolo", priča Samantha.

Najskuplji hamburger na svijetu košta više od od 35.000 kuna. Pogledaj koji su sastojci!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Samantha Ramsdell (@samramsdell5)

Unatoč tome što je cijelog života imala neobično velika usta, tek prošle godine Samantha je na društvenim mrežama počela pokazivati ​​nevjerojatnu sposobnost da u njih utrpa velike količine hrane. Prvotno je otvorila svoje račune na društvenim mrežama kako bi pokazala svoje izvedbene vještine - ne znajući da će njezini video zapisi privući takvu pažnju.

Life&style Ovo je najzdravija narudžba u McDonald'su, prema riječima nutricionista

Ponijela je titulu Guinnessa nakon što je posjetila stomatologa s nazočnim službenim sucem. "Dobiti titulu u Guinnessovoj knjizi rekorda odličan je osjećaj, konačno sam mogla pokazati onima koji su me zlostavljali rugajući se ili onima koji su sumnjali u mene da imam velika usta, ali barem imam najveća na svijetu!", rekla je Ramsdell. Samantha je savjetovala i drugima sa sličnim "talentima" da se ne boje svog "najvećeg bogatstva" i prepoznaju ga kao supermoć.

Posjeti Miss7.24sata.hr