Villeroy & Boch ponovno donosi najčarobnije posuđe i dekoracije za blagdanski stol

Villeroy&Boch
Vidi originalni članak
  • Ne postoji točan recept kako ukrasiti blagdanski stol, ali postoje neki provjereno dobri uz koje on može zablistati u punom sjaju
  • Božićni su blagdani savršeno vrijeme za dati si oduška i odlučiti se za najraskošnije dekoracije, a one najljepše i ove godine ima Villeroy & Boch
  • Ono što doprinosi ljepoti svakog stola su svečani stolnjak, svjetlost svijeća i dekoracije, a kao i u slučaju posuđa, tradicionalne  boje poput zlatne ili crvene kao i božićni uzorak idealan su izbor

Božić. Radost kićenja božićnog drvca. Osmijeh jer točno znamo tko će htjeti okačiti koju kuglicu. Kuća koja miriše na vanilin kiflice, breskvice i cimet. I kuhano vino s klinčićem. I obitelj koja je napokon ponovno na okupu i gromoglasan smijeh koji odjekuje dok po stoti put zajedno gledamo 'Sam u kući'. Jer Božić ne ide bez ovog filma. Pa stavljanje poklona pod bor, odlazak na polnoćku i sutradan onaj ručak kojeg se jedva čeka. Kada smo svi na okupu, kada se vadi najfinije posuđe i kada sve izgleda kao iz najljepšeg magazina.

Life&style Profil 'gospara Fulira' jedna je od najčarobnijih priča na Instagramu, evo što se krije iza njega

Ovako nekako Božić izgleda u mojoj obitelji, a jedna od čarolija i najboljih stvari vezanih uz Božić je što ga se ne može proslaviti krivo. Da, postoje neke tradicije, običaji i maleni rituali u kojima uživamo iz godine u godinu, no svatko od nas Božić slavi onako kako želi. Svatko će od nas i drvce, i dom, i blagdanski stol ukrasiti onako kako želi jer strogih pravila nema. Sve ovisi o našoj kreativnosti.

Neovisno o tome jesmo li klasičari koji obožavaju kada je stol u tradicionalno crveno-bijelim kombinacijama ili pak preferiramo nešto svečaniji, moderniji i elegantniji izgled, najljepše je ideje za uređenje blagdanskog stola i ove godine ponudio Villeroy & Boch, koristeći svoje najpopularnije linije među kojima će svatko lako pronaći svoje favorite. 

Svečani stol uz Toy's Delight

Inspirirani nostalgičnim igračkama, uzorci najpoznatije božićne linije ovog brenda oslikani na vrhunskom porculanu i čašama zaslužni su za očaravajuću božićnu atmosferu u mnogim domovima. Od božićnog doručka s prijateljima do svečane večere s cijelom obitelji ili samo malog trenutka za sebe, kolekcija Toy’s Delight svakoj će prilici dati šarmantnu notu.

Elegantni stol uz Toy's Delight Royal Classic

Svečana elegantna varijanta, nešto modernija postava stola ili kombinacija sa šarenim božićnim tanjurima iz klasične Toy’s Delight kolekcije, uz čistu bijelu svestranu kolekciju Toy's Delight Royal Classic mogućnosti je bezbroj. Ova je kolekcija savršena za posluživanje naših omiljenih jela, a upravo zbog svoje nenametljive svestranosti ostavlja mnogo prostora za individualne potpise na našem božićnom stolu.

Bilo da nam je najdraži moderno ili pak tradicionalno postavljen i uređen stol, svaki će savršeno upotpuniti svečane čaše s omiljenim Toy's Delight uzorkom delikatno izrezbarenim na kristalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by We Know Disney (@weknowdisney)

Romantična večera za dvoje

Villeroy & Boch La Boule ikonski je komad o kojem smo već pisali i koji se dizajnerskim klasikom smatra još od početka 70-ih kada je prvi put predstavljen. Ovo revolucionarno dizajnersko remek djelo koje je bilo izloženo i u njujorškoj MoMAi te u Musee des Arts Decoratif u Parizu osvanulo je i u božićnom ruhu što znači da u ovom jedinstvenom komadu koji divno izgleda i kao svečana dekoracija dolazi sve što je potrebno božićnom stolu za dvoje.

Božićni su blagdani savršeno vrijeme za dati si oduška i odlučiti se za najraskošnije dekoracije, kako doma, tako i samog blagdasnkog stola. Adventski vijenac ili aranžman idealan je središnji dio koji će dati ton ostalim stolnim dekoracijama, a kada je riječ o bojama, zlatna, crvena, zelena i bijela su apsolutni klasici koji nikada neće izaći iz mode.

Life&style Bez orašara Božić ne može proći, a neki od najljepših primjeraka već su stigli na police dućana

Odličan dodatak blagdanskom stolu uvijek su i prirodni materijali poput češera jele, sušenih naranči, štapića cimeta, oraha i malenih lučica koje će doprinijeti stvaranju ugodne atmosfere, a anjvažnije je zapamtiti da ne postoji savršeni božićni stol i da naša definicija savršenog ovisi o našem osobnom ukusu i prilici. Ono što ipak doprinosi ljepoti svakog stola su svečani stolnjak, svjetlost svijeća i dekoracije, a kao i u slučaju posuđa, tradicionalne boje poput zlatne ili crvene kao i božićni uzorak idealan su izbor. Bijeli stolnjak sa svjetlucavom trakom još je jedna divna opcija za elegantan božićni stol.

Svijeće i Božić idu ruku pod ruku. Male lučice, svjećice na adventskom vijencu ili jedna velika svijeća na sredini stola stvorit će poseban i topao ugođaj, a jednostavnost je ključna. Želimo li ekstravagantniji izgled božićnog stola, svijeće uvijek možemo ukrasiti  grančicama jele, kuglicama za božićno drvce i drugim ukrasima. Umjesto jele možemo koristiti i grančice masline ili imele i kombinirati  ih sa svijećama u bijeloj ili krem ​​boji i malim kuglicama za božićno drvce u prirodnim bojama. 

Posjeti Miss7.24sata.hr