Vikend unutar tvoja četiri zida? Ovih 7 serija izvrsna su zabava za cijelu obitelj

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Izolacija ne mora biti loša stvar, baš naprotiv! Može biti izvrsno razdoblje za ugodno obiteljsko duženje
  • Spremile smo se tebe popis sedam izvrsnih serija koje možeš pratiti sama ili organizirati zajedničko gledanje
  • Na našoj listi uz romantične komedije našli su se i povijesne drame, misterije te nastavci popularnih serija iz devedesetih

Zbog situacije izazvane koronavirusom, više ćemo vremena provoditi u kući, a manje u kafićima, kinima, kazalištima, no to ne znači da sva zabava mora zamrijeti. Ovo će biti dani kada ćemo više vremena provoditi s ukućanima pa možda i prilika da zaigramo društvene igre, prisjetimo se obiteljskih anegdota ili zajedno gledamo filmove i serije. Zato smo izdvojile sedam popularnih serija novijeg datuma koje su idealne za zabavu cijele obitelji.

Life&style Sjećaš li se 'Strasti'? Prošle su već 22 godina od početka emitiranja. Prisjetili smo se likova ove hit serije...

1. Moderna obitelj

Popularna serija nakon 11 sezona primiče se svome kraju te je ovo idealan trenutak da se nasmiješ uz članove ove osebujne proširene obitelji.

2. Brooklyn 99

U tijeku je emitiranje sedme sezone ove nagrađivane serije o dogodovštinama iz jedne atipične policijske postaje.Vjeruj nam, ova je serija pravi apaurin za živce te smijeha neće nedostajati.

Stars Okupili su se glumci iz popularne serije 'One Tree Hill', evo koliko su se promijenili

3. Uvod u anatomiju

Kakve se nove intrige zbivaju na hodnicima Gray-Sloan bolnice možeš otkriti u novim epizoda serije koja je uspješno zakoračila u svoju 16-tu sezonu. 

4. Sanditon

Obožavaš britanske povijesne serije poput Downton Abbeyja? Onda je ova brilijantna adaptacija posljednjeg i nedovršenog djela Jane Austen idealna za tebe.

5.  Punija kuća (Fuller House)

Nastavak hit serije devedesetih "Puna kuća" možda nije postigao isti uspjeh kao original, ali ako se odlučiš pogledati ga vjerujemo da ćeš uživati u novim avanturama obitelji Tanner.

Prisjećanje na omiljene likove Sjećaš se Maggie iz 'Života na sjeveru'? Neočekivano je čime se danas bavi i što joj sve sve dogodilo u međuvremenu

6. Stranac (The Stranger)

Riječ je o novoj Netflixovoj uspješnici koja je izvrsna za sve ljubiteljice misterija i trilera. Obiteljska druženja ne moraju uvijek biti rezervirana za komedije pa ovako možete unijeti malu promjenu! 

7. Specijalizant

Dok se na Foxu trenutačno prikazuje najnovija treća sezona ove medicinske drame, prve sezone možeš pratiti svakoga dana u večernjem terminu na programu RTL 2.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr