Uz ovu vreću za spavanje za odrasle zaspat ćeš kao u toplom zagrljaju, a ne moraš se bojati hladnih noći

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • Mnogi od nas se nikako ne mogu namjestiti kad legnu u krevet prije spavanja
  • Ili nam je prevruće ili prehladno, a taj osjećaj traje čitavu noć jer se stalno pokrivamo i otkrivamo
  • Otkrili smo vreću za spavanje za odrasle koja će riješiti ove naše probleme, a u njoj se možemo i neometano namještati

 Rijetko tko od nas se nije bar jednom u životu prevrtao po krevetu jer se nikako nismo mogli namjestiti pa nam je bilo prehladno, a zatim prevruće. To zna trajati u nedogled i izluditi čovjeka jer noć provedeš umjesto u spavanju u namještanju. No, sada i za taj problem postoji rješenje u vidu vreće za spavanje za odrasle. Ne radi se o vreći koju nosiš na kampiranje, nego je najsličnija vreći u kojoj spavaju mala djeca kako bi roditelji bili sigurni da se po noći neće otkriti. 

Life&style Ova mekana dekica majica idealna je za uživanje u hladnim danima u udobnosti tvog doma

Riječ je o unisex sivom modelu vreće Sleeping Pod koji, kad ga navučeš, na tijelu ima osjećaj poput blagog zagrljaja u kojem je najljepše zaspati. Samim time to smanjuje anksioznost te nas lagano priprema za spavanje. 

Možeš vreću navući do ramena ili do pazuha, a to ovisi samo o tebi i kako se najugodnije osjećaš. Možeš isprobati spavati u obje varijante pa procijeniti koja ti je draža i udobnija. Sleeping Pod je napravljen od specijaliziranog četverosmjernog rastezljivog materijala kako bi se neometano mogla okretati u snu, a opet dovoljno čvrst da ti pruži osjećaj prisnosti i topline.

Zima dolazi Jer nam treba topline! Pogledaj ove preslatke termofore s blagdanskim motivima

Materijal je prozračan te je periv u perilici rublja, a za sve one kojima je vruće, na dnu postoji i otvor kroz koji možeš gurnuti svoja stopala van. Možeš ju naručiti na službenoj stranici, a trenutno je na sniženju sa 110 dolara na 79,99 dolara, odnosno oko 507 kuna. Također, na njihovoj stranici možeš pronaći i mjere kako bi odabrala pravu veličinu. 

Life&style Istraživanje je pokazalo: u pidžami od ovog materijala ljudi najbolje spavaju

Posjeti Miss7.24sata.hr