U potrazi za rješenjem protiv celulita, naišli smo na ovaj tretman koji zateže kožu i potiče stvaranje kolagena

Vidi originalni članak
  • U potrazi za rješenjima protiv celulita doznali smo za Intradermu
  • Ovaj aparat popravlja elastičnost i tonus kože te stvara novi kolagen
  • U Beauty centru Božica otkrili su nam detalje

Naravno da je starenje prirodni proces, no svejedno njegov vizualni trag želimo odgoditi koliko god možemo. U potrazi za dobrim anti-age rješenjima, i to onima koji ne uključuju igle ni skalpel, naišli smo na tretman aparatom Intraderma. Taj tretman, koji se preporučuje osobama od 30 godina nadalje, trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva.

Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je nadimak - nekirurški lifting. Koža postaje napetija, elastičnija, glađa i ljepšeg izgleda te djeluje na sve tipove i stanja celulita. Već nakon prvog tretmana se vidi promjena.


Neprijatelj br. 1 11 stvari koje treba znati o celulitu (posebno ako ga se želiš riješiti)

Kako zapravo Intraderma radi?

Intraderma je doista odličan aparat za učvršćenje kože i rješavanje celulita te je se tretmanom rješava korijen problema, a ne simptom. S toplinom prodiremo do zadnjih slojeva kože, gdje su prirodno smješteni kolagen i elastin. Toplina zatim utječe na njihovo skupljanje, uslijed čega dolazi do prirodnog zatezanja.Termalni učinak  tehnologije potiče mehanizam obnove stanica te djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući izgled kože, ton i svjetlinu kože lica.
Povećana temperatura djeluje na masne stanice celulit te  također stimulira prokrvljenost područja, čime se dovodi više kisika i hranjivih tvari za oporavak. Još jedna prednost pojačanog krvotoka je pojačani limfni protok, što pomaže u otklanjaju toksina i štetnih tvari.

Beauty Svijetle si puti? Evo kako ćeš jednostavno postići preplanuli ten

Kako izgleda tretman? Boli li?

Intraderma je odličan izbor za ljude koji nemaju vremena, a žele brze rezultate. Potrebno je 3-5  tretmana, a na tretman se dolazi jednom tjedno te su tretmani vrlo ugodni, nema boli. 
U Beauty centru Božica, doznali smo i kako zapravo ovaj tretman nastavlja 'raditi' i 6 mjeseci poslije. 

"Radimo od 3 do 5 tretmana, a onda se sljedećih šest mjeseci nastavlja jača proizvodnja elastina i kolagena, dakle, rezultati su trajno vidljivi", rekla nam je voditeljica centra Martina Pužar Zebić. Dodala je i da se njihove klijentice na ovaj tretman najčešće odlučuju zbog učvršćivanja tijela, pogootovo nogu, bedara, trbuha, podizanja stražnjice te nadlaktica.  

Moj lijepo zdravo tijelo Evo kako ti jabučni ocat može pomoći kod celulita i još 4 super kućne metode za glatka bedra

 

Posjeti Miss7.24sata.hr