Stručnjaci otkrivaju još jedan novi trend za uređenje doma u 2021., sviđa li ti se ovaj stil?

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Tvrtka za namještaj i uređenje interijera „Maison du Monde“ otkriva moderan trend za nadolazeću godinu
  • Reći ćemo ti već sada: bit će vrlo ugodno
  • Uostalom, pogledaj sama o čemu je riječ

Želimo i u novoj godini zadržati ugodan i domaći osjećaj koji smo ove godine uspostavile u svoja četiri zida. Pored novih pantone boja za 2021. godinu, postoji još jedan sjajan trend: mješavina materijala.

Trend sezone: mješavina materijala

Kombinacija različitih materijala uvjerljiva je u svim prostorijama kuće. Mekano u kombinaciji s rustikalnim, obrađeni materijali usklađuju se s prirodnim materijalima, a moderne, zakrivljene linije kombiniraju se s autentičnom ručnom obradom. Iz tih kontrasta proizlazi iznenađujuće smirujući i skladan ansambl. Tako se zimi možeš doista ugodno osjećati u svom domu.

Tvoj dom 3 najljepša trenda za uređenje malih i velikih dnevnih soba u 2021.

Posebnost ovog trenda: bezvremen je i postojan. Kombinacija materijala prati nas već dugi niz godina, a kombinacija različitih tkanina, struktura i tekstila stvara tu neku sigurnost. 

Stoga za sljedeću godinu biramo košarice za pohranu od ratana, pokrivače od pamuka i posuđe od gline. Sve kombiniramo s okvirima za slike od smole ili drveta, s vazama od stakla i jastucima od baršuna. Prirodni materijali poput kamena, drveta, bambusa, terakote ili ratana osobito su popularni. Što se tiče boja, ovaj se stil uglavnom kreće u području prirodnih boja. Smeđa, siva, crna, bijela, senf žuta ili bež i zelena osobito su popularne. Rezultat je skladna mješavina materijala koja osigurava optimalan faktor dobrog osjećaja.

Life&style Ako planiraš preurediti kupaonicu, evo koji je bio uvjerljivo najpopularniji stil ove godine

 

 POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr