Plišane hobotnice s dva lica hit su među djecom i odraslima. Evo koja je zapravo njihova namjena

Instagram@lejla.fili Reverzibilna hobotnica
Vidi originalni članak
  • Jesi li već u dućanima primijetila simpatične plišane hobotnice s dva lica?
  • Ove plišane igračke novi su ljubimac kako djece, tako i odraslih
  • Stvorene su kao alat za one koji imaju problema s izražavanjem emocija

Nakon fidget spinnera još je jedna dječja igračka osvojila svijet odraslih. Riječ je o plišanoj reverzibilnoj hobotnici koja je svjetska senzacija postala zahvaljujući društvenim mrežama, prvenstveno TikToku. Naime, ona je postala oruđe pomoću kojega demonstriramo svoje osjećaje kada riječi nisu dovoljne.

Life&style Mališani iz SOS Dječjeg sela izradili stickere za Viber povodom Majčinog dana - i besplatni su!

Plišana hobotnica dolazi s dva lica - sretnim i ljutim. Osjećaš li se radosno? Preokreni ju na nasmiješenu stranu. Osjećaš li ljutnju? Pa, za to postoji namrgođena strana. Sjajan je ovo alat za sve one koji imaju problema s izražavanjem emocija.

@itslaaurr

i literally wanted one of these so bad 😭😍 ##fyp ##foryou ##boyfriend ##trend ##longdistance ##FallAesthetic ##new ##octopusplush

♬ original sound - Unnati Malharkar

Ove igračke iz 90-ih sada vrijede hrpu novaca, pogledaj krije li se neko blago i u tvojoj ostavi

O popularnosti ovog plišanca svjedoči i podatak da posljednjih mjeseci ne silazi s trona najprodavanijih igračaka na Amazonu. "Ovaj sam poklon poslao svojoj djevojci jer mi je ,kao i mnogim muškarcima, prilično teško pročitati njezin stav i raspoloženje", istaknuo je jedan recenzent, dok je drugi dodao:

"Pa, pokazalo se da je to fantastičan emocionalni alat za moju četverogodišnju kćer. Vidjela je kako ga koristim da pokažem kako se osjećam, a sada joj je 'Jelly' najdraža plišana životinja. Također joj koristi da pokaže vlastite emocije, kada joj treba predah od razgovora ili kad je jednostavno bijesna".

Life&style IKEA i LEGO izbacili proizvod koji će oduševiti djecu i roditelje: Pospremanje kockica učinili su super zabavnim!

Također, flip-flop hobotnica može poslužiti i kao sjajan alat uz pomoću kojeg se mogu izbjegnuti sukobi na radnom mjestu. U trenutcima kada ti nije do razgovora jednostavno ju preokreneš te svojim kolegama tako daješ do znanja da jednostavno nije tvoj dan. Tržište je preplavljeno različitim inačicama ove igračke, a ako si u potrazi za originalom pronaći ga možeš u ponudi brenda TeeTurtle.

Ako nisi ljubiteljica online kupovine, emotivne plišane hobotnice će od četvrtka 13. svibnja biti dostupne i u Lidlovoj ponudi po cijeni od 49,99 kuna, a već sada ih možeš pronaći u Kauflandu gdje je za njih potrebno izdvojiti 33 kune.

Posjeti Miss7.24sata.hr