Ovo bi mogle biti najljepše retro bilježnice, planeri i kalendari koji će nam uljepšavati radne dane

Zara Home Foto: Zara Home (19,99 €)
Vidi originalni članak
  • Zara Home predstavila je Stationery - kolekciju uredskog pribora s retro štihom
  • Tu su A5 bilježnice s tvrdim koricama i metalik spiralom, alternative mekih korica koje savršeno spajaju stil i praktičnost i mnogi drugi proizvodi
  • Planeri za 2024./2025. s bonus sadržajem nude pregled dana i tjedna, uz dodatni godišnji kalendar - evo što još sve možeš naći za svoj radni stol
  • Pročitaj više: Želiš osvježiti strop svog potkrovlja, ali ne znaš kako? Evo kako sam ja riješila taj problem

U svijetu kojim dominiraju ekrani, ima nešto neporecivo šarmantno u tome da olovkom zapišemo nešto na papir. Najnovija kolekcija uredskog pribora Zara Home je ovdje da nas podsjeti na bezvremensku privlačnost analognog planiranja i zapisivanja svih naših obaveza u danu, tjednu ili mjesecu. Prilikom kreiranja ove kolekcije, Zara Home se koncentrirala na jednostavnost i boje. Ova linija retro inspiriranih bilježnica, rokovnika i kalendara kreirana je kako bi uljepšala naše radne dane i donijela dašak sofisticiranosti na naš stol.

Life&style Osvojile su nas Reserved Home prugaste posteljine koje su trenutno na super popustu

Organiziraj svoj život uz novu Zara Home Stationery kolekciju

Zvijezde kolekcije nedvojbeno su bilježnice tvrdog uveza, veličine A5. S elegantnom metalik spiralom i obrubljenim unutarnjim stranicama, ove bilježnice su savršena ravnoteža između stila i praktičnosti. Za one koji ne vole tvrde korice jer su im teške i nepraktične za ponijeti u torbi, Zara Home ima pakete od tri bilježnice s mekim koricama, idealne za brzo bilježenje misli ili skiciranje ideja u pokretu.

Life&style Sinsay u novoj kolekciji ima najljepše dodatke za dom koji prizivaju jesen

Ako želiš ostati organizirana sa stilom, tu su i dnevnici s tvrdim uvezima i planerima koji nam pomažu da s lakoćom pratimo svoj pretrpani raspored. Dnevnici se protežu od rujna 2024. do prosinca 2025., čime nam nude dovoljno prostora za planiranje. Kao bonus, na početku je uključen godišnji kalendar. Stationery kolekcija također uključuje tjedne i mjesečne stolne planere koji su savršeni za mapiranje naših kratkoročnih ciljeva i rokova.

Life&style Uskoro počinje Zagreb Desing Week, a u fokusu će biti talijanske dizajnerice

Savršeni dodaci u obliku pribora za pisanje i ljepljivih papirića

Kako bismo dodatno upotpunili svoj uredski pribor, Zara Home nudi niz dodataka. Od ljepljivih papirića za pisanje kratkih podsjetnika do kutija za arhiviranje, držača za olovke i spajalica. Ono što ovu kolekciju izdvaja je njezina predanost jednostavnosti. Na tržištu koje je često zasićeno uzorcima i “glasnim” dizajnima, Zara Home pristup je osvježavajuć. Retro estetika dodaje dašak nostalgije svim ovim predmetima, bez žrtvovanja funkcionalnosti. Pa zašto se ne bi počastila komadom iz ove elegantne kolekcije? Uostalom, prekrasan radni prostor može biti nevjerojatno motivirajuć. U nastavku smo izdvojile retro bilježnice, planere i kalendare iz Zara Home kolekcije, a na linku možeš proučiti cijelu kolekciju brenda i naručiti svoje favorite.

Life&style Spilja nedaleko Splita krije veličanstvene skulpture od stalaktita i stalagmita i pravi je biser prirode

Life&style Putovanje svijetom i to plaćeno? Ova tvrtka nudi upravo to, a zahtjev za prijavu nije kompliciran

Life&style Pronašli smo predivne boutique hotele u Hrvatskoj čija će te arhitektura i interijeri inspirirati na vikend odmor

Bilo da imaš full-time posao, freelanceaš ili si studentica, ova kolekcija nudi za svakoga ponešto. Cijeli asortiman proizvoda osigurava ti kreiranje još ljepšeg radnog prostora, a da pritom ostaneš organizirana.

Life&style Otkrila sam božanstven brunch! Ne samo da je najukusniji koji sam probala, nego i dolazi s čarobnim pogledom

Posjeti Miss7.24sata.hr