Life&style

Osvojile su nas Reserved Home prugaste posteljine koje su trenutno na super popustu

Sada možemo pretvoriti svoju spavaću sobu u šik utočište bez trošenja puno novca! Naime, naletjele smo na popust koji je predobar da bi ga itko propustio. Radi se o kolekciji prugastih posteljina u Reserved Home, koja je sada dostupna po neodoljivim akcijskim cijenama. Prvo nam je za oko zapela njihova kvaliteta. Naime, ove su posteljine izrađene od 100 % pamuka, što obećava najljepši san zbog kojeg ćeš se svako jutro htjeti zadržati u krevetu još koju minutu duže. A najbolji dio? S cijenama koje se sada kreću od samo 8,99 eura do 19,99 eura (ovisno o dimenzijama), ove trendi posteljine još su nam dostupnije.

 | Autor: Reserved Home Reserved Home Foto: Reserved Home

Možda vas zanima Stiže 'Festival pasa svih rasa' u novom izdanju. Kakve zabavne stvari nas čekaju na Tuđmancu? Rubrika Life&style Life&style

Velik izbor boja

Reserved Home nije nam dao samo izbor raznih prugica, nego i cijelu paletu boja među kojima možemo birati. Od sunčanih žutih do nježnih boja breskve, koraljnih, umirujućih plavih, sofisticiranih sivih i toplih smeđih, postoji nijansa za svako raspoloženje i stil uređenja doma. Teško nam je odabrati favorita.

 | Autor: Reserved Home Reserved Home Foto: Reserved Home

Zašto smo opsjednuti Reserved Home prugastim posteljinama?

Svestranost pruga je doista nevjerojatna. One bez napora mogu podići minimalističku sobu ili dodati razigrani štih eklektičnom prostoru. S tako raznolikim rasponom boja i tipom pruga, imamo slobodu kreirati različito ozračje u svojoj spavaćoj sobi za svako godišnje doba i to jednostavnim mijenjanjem navlake za poplun i jastučnice. Po ovim rasprodajnim cijenama mogle bismo se naći u iskušenju da zgrabimo set u svakoj boji!

 | Autor: Reserved Home Reserved Home Foto: Reserved Home

Greyhound koktel Možda vas zanima Greyhound koktel s džinom idealno je osvježavajuće piće za kasno ljeto Rubrika Life&style Life&style

Bez obzira na to jesi li zaljubljenica u dekoraciju interijera koja želi osvježiti svoj prostor ili netko kome je potrebna nova, kvalitetna posteljina koja neće koštati jedno cijelo malo bogatstvo, kolekcija prugastih posteljina koju je kreirao Reserved Home je jednostavno rješenje. Rijetko možemo naći posteljinu koja ispunjava sve uvjete - stil, udobnost, kvalitetu i pristupačnost. U nastavku možeš vidjeti koje su posteljine trenutno u ponudi, a na linku ih možeš ubaciti u virtualnu shopping košaricu.

 | Autor: Reserved Home Reserved Home Foto: Reserved Home (8,99 €)

 | Autor: Reserved Home Reserved Home Foto: Reserved Home (19,99 €)

 | Autor: Reserved Home Reserved Home Foto: Reserved Home (19,99 €)

 | Autor: Reserved Home Reserved Home Foto: Reserved Home (19,99 €)

 | Autor: Reserved Home Reserved Home Foto: Reserved Home (17,99 €)

 | Autor: Reserved Home Reserved Home Foto: Reserved Home (15,99 €)

 | Autor: Reserved Home Reserved Home Foto: Reserved Home (19,99 €)

Photo: Reserved Home
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Svidaju mi se