Ovaj odvratni test s drvenom kuhačom otkrit će ti skrivenu prljavštinu u kuhinji

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Od ovog trika za čišćenje drvene kuhače mnogima se okrenuo želudac
  • Upozoravamo te: mogla bi se prestraviti kad vidiš u kakvom su stanju tvoje drvene kuhače i žlice
  • Ovaj jednostavan trik pokazat će ti koliko su prljava naša kuhinjska pomagala

Bivši sudac u MasterChef-u u Australiji, Matt Preston, podijelio je svoj „test drvene žlice“ kako bi amaterski kuhari i domaćice mogli utvrditi trebaju li zamijeniti svoje stare sprave.

To uključuje ostavljanje kuhače ili žlice u šalici kipuće vode oko 20 minuta da se vidi što iz njih izlazi.

I dok bi tvoja drvena žlica ili kuhača izvana mogla izgledati čisto, mnogi su bili šokirani zbog onoga što unutra vreba.

Male tajne čišćenja Nikad ne bi rekla, ali baš ovih 8 predmeta stvaraju nered u tvojoj kuhinji

Matt je izjavio: "Na površini je savršen poklon, ali stavi staru kuhaču u šalicu kipuće vode kako bi vidjela kakva sudbina čeka sve drvene kuhače i žlice. Pomiriši je. Fuj, smrdi! A ti si htjela promiješati umak s time.“

"Umjesto toga nabavi silikonsku lopaticu koja nije uopće skupa. Higijenske su, otporne na toplinu i fleksibilne, pa su izvrsne za ulazak u kut posude ili izvlačenje svakog zadnjeg zalogaja iz posude. "

Nakon što se trik ponovno pojavio na mreži, jedna žena objavila je na Facebooku fotografiju svoje drvene žlice kako stoji u zdjelici punoj masnih ostataka.

BEAUTY Riješi se neugodnosti! Otkrivamo ti 7 čestih uzročnika pojačanog znojenja

Rekla je: "Ova ide u kantu za smeće. Savjet koji sam naučila od Matta Prestona prije nekoliko godina. Moči li netko svoje drvene žlice u kipućoj vodi?“

via GIPHY

„Moje uvijek idu svake večeri u perilicu posuđa, ali to ne zaustavlja ono što upije."

Druga je žena rekla: "Je li itko isprobao trik s kuhačom 'Matt Preston'? Uroni se u šalicu kipuće vode... To radim svaki tjedan."

Dok je trećina priznala da koristi drvene žlice i kuhače gotovo 50 godina, dodavši: "Nitko od nje nije obolio. Samo je operem i posušim."

 

Posjeti Miss7.24sata.hr