Otkrivamo omiljene Instagram profile poznatih! Matija Cvek posebno prati objave jednog pjevača

miss7/ pixsell Josip Regović
Vidi originalni članak
  • O Instagram profilima kao i mnoge druge priče, intervjue i puno modnih i beauty trendova pročitaj u miss7 magazinu, koji te čeka na svim kioscima na 276 stranica, za 25 kuna
  • Po posljednjim statistikama na svijetu postoji 894,9M profila na Instagramu. Zamolili smo troje hrvatskih insidera iz različitih sfera života da nam otkriju koji je to Instagram-profil koji najradije prate
  • Za miss7 magazin, novinarka Nika Vizek pitala je troje poznatih Hrvata o njihovim omiljenim Instagram profilima

Po posljednjim statistikama na svijetu postoji 894,9M profila na Instagramu. Zamolili smo troje hrvatskih insidera iz različitih sfera života da nam otkriju koji je to Instagram-profil koji najradije prate.

ljeto 2019. Ljetni broj miss7 magazina čeka te na kioscima!

MATIJA CVEK, pjevač

Obožavam vidjeti objavu Brune Marsa na feedu jer sam golemi fan njegove glazbe i nastupa. Smisao za humor vjerojatno mi je najvažnija osobina na Instagramu, pa cijenim njegove ludorije. To je jedan od profila čiji sam razvoj pratio od samog početka usporedo s Marsovim glazbenim djelovanjem, pa tako uživam u njegovim uspjesima i postignućima.

MAJA BOŽOVIĆ, Education Manager Adriatic u Orbico Beauty

Negin Mirsalehi moja je omiljena influencerica i definitivno moj “girl crush”. Djevojka koja utjelovljuje sve ono što današnji pojam influencera podrazumijeva, što uključuje mjesto u prvim redovima modnih revija, fittinge s modnim dizajnerima, putovanja, kampanje i suradnje s nekim od vodećih beauty, lifestyle i modnim brendovima današnjice. U poslovnom smislu uspjela je iskoristiti sve blagodati ere Instagrama koji joj izvrsno služi za promociju njezina branda Gisou. Njezina bujna i blistava kosa san je svake djevojke, a posebno sam fan njezina make-up looka. Sviđa mi se njezina estetika i „girl next door image“ koji dosljedno gradi.

MARINA MATIĆ, modna dizajnerica

Chrissy Teigen, supruga Johna Legenda, pozitivna, predivna, majka dvoje djece, prikazuje svoj stvarni život. Divno mi ju je gledati kako kuha, brine o djeci… Cijela je obitelj odlična i sviđa mi se što su vrlo spontani. Lijepo mi je vidjeti kako se jedan model odlučio posvetiti obitelji i odgoju djece. Chrissy je u drugoj trudnoći dobila dosta kilograma i nakon poroda nije smršavjela, a time se uopće ne zamara. Na profilu ne naglašava „savršenstvo“ nego objavljuje realne scene koje su se dogodile taj dan u njezinoj obitelji. 


 

Posjeti Miss7.24sata.hr