Osvrni se oko sebe - ovaj horoskopski znak tvoj je najljući neprijatelj

Thinkstock / Spencer Davies
Vidi originalni članak
  • Sigurno u tvom okruženju postoji osoba s kojom ne možeš biti baš dobra 
  • Možda se razlog krije u horoskopskom znaku, jer zvijezde imaju "svoje mišljenje o tome"
  • Primjerice, bik i ovan su previše slični što dovodi do, za njih karakterističnih, tvrdoglavnih sukoba

Postoje ljudi s kojima se dobro razumijemo i nalazimo se na istoj valnoj duljini. A postoje i oni s kojima se jednostavno ne slažemo – čak i ako to žarko želimo. Naravno, mnogo je potencijalnih razloga zbog čega vam se netko ne sviđa, makar to bilo i na prvi pogled. Ipak, zvijezde "imaju svoje mišljenje o tome" pa vrijedi pogledati koji su ti najljući neprijatelji prema horoskopskom znaku.

Ovan 

Najgori neprijatelj: rak 

Osobe rođene u znaku ovna spadaju u vatrene znakove i ne slažu se baš najbolje s vodenim rakovima. Razlog: ovnovima treba neovisnost pa se osjećaju ugroženo od posesivnih rakova. To je sukob usijanih glava i senzibilnih duša. 

Bik 

Najgori neprijatelj: ovan 

Ako su dva horoskopska znaka previše slična, može doći do sukoba. To je slučaj kod bikova i ovnova. Oba horoskopska znaka su izrazito tvrdoglava pa nastaju konflikti. Osim toga, ovnovi nerado priznaju svoje pogreške, dok ih bikovi previše rado podsjećaju na njihove pogreške. 

Blizanci

Najgori neprijatelj: djevica 

Blizanci i djevice jako cijene komunikaciju – i tu prestaje sve što im je zajedničko. Blizanci su apsolutni slobodni duhovi među horoskopskim znakovima te vole spontanost, dok djevice ne vole ništa više od svoje rutine. 

Zapisano u zvijezdama Najbolji ljubavni savjet za tvoj horoskopski znak - ako se slažeš, poslušaj ga

Rak

Najgori neprijatelj: strijelac 

Osobe rođene u znaku raka vrlo su senzibilne i predane. Ponekad previše iskreni strijelci povrijede raka. Oba znaka pokušat će promijeniti onoga drugoga – ali neće pristati na kompromise. 

Lav 

Najgori neprijatelj: ribe

Lavovi su jako ponosni i uživaju biti pod svjetlima reflektora. S druge strane, ribe su vrlo senzibilne te izbjegavaju privlačenje pažnje. Njihova pasivnost i suzdržanost živcira lavove – koji se neće libiti izreći svoje nezadovoljstvo. 

Djevica 

Najgori neprijatelj: vodenjak 

Djevice sve analiziraju te uvijek razmišljaju glavom, a ne srcem. Vodenjaci su često nerealni te neodgovorni. Vodenjacima nikako ne odgovara proračunata osobnost djevica. 

Vaga 

Najgori neprijatelj: škorpion 

Vage spadaju među najdruštvenije zračne znakove koji se slažu gotovo sa svima. Jedina iznimka su škorpioni usijane glave – koji vagama uzrokuju previše drame u životu. Zbog toga brzo postanu neprijatelj tom diplomatskom horoskopskom znaku željnom ravnoteže. 

Life&style Pogledaj što tvoj zvjezdani znak iz horoskopa drevnih Maja otkriva o tebi

Škorpion

Najgori neprijatelj: lav 

Škorpioni i lavovi su jako ponosni i imaju snažnu volju. Međutim, usprkos ili zbog tih sličnosti im je jako teško pronaći zajednički jezik. I jedni i drugi se dominantno ponašaju te ne žele popustiti. 

Strijelac 

Najgori neprijatelj: bik

Osobe rođene u znaku strijelca trebaju svoju slobodu više nego išta drugo. Zemljani znak bik pak više cijeni stabilnost i sklon je polagati pravo na strijelca – svejedno je li riječ o vezi platonske ili romantične prirode. 

Jarac 

Najgori neprijatelj: vaga 

Jarci su jako fokusirani. Posao i uspjeh su im jako važni. S druge strane, vage su jako društvene i važniji im je društveni život. Zabava im je jako bitna, zbog čega jarci smatraju vage nezrelima i iritantnima. 

Vodenjak

Najgori neprijatelj: jarac 

Za kreativne i inovativne vodenjake mogu jarci biti zakleti neprijatelji. Oba znaka su u mnogim stvarima potpuno različitih mišljenja – od financija do zrelosti. I na emotivnoj razini nikako ne mogu pronaći zajednički jezik. 

ZVIJEZDE KAŽU... Smiješi li ti se bogatstvo? Ova 3 horoskopska znaka najbolje znaju kako doći do novca

Ribe

Najgori neprijatelj: blizanci 

Ribe su previše senzibilne da bi se mogle nositi s direktnim blizancima. Njihova energija može zastrašujuće djelovati na ribe. Čak i kad blizanci imaju dobru namjeru, svojom silovitom prirodom natjerat će ribe da se loše osjećaju. 

Posjeti Miss7.24sata.hr