Obožavali smo seriju Čarobnice! A evo gdje su danas sestre Prue, Piper i Phoebe Halliwell

Instagram@lejla.fili Izvorna postava serije Čarobnice
Vidi originalni članak
  • Priča o tri sestre Halliwell, koje su ujedno i dobre vještice, u prvim godinama 21. stoljeća uspješno nas je prikovala za male ekrane
  • Riječ je naravno o seriji "Čarobnice", a nas je zanimalo gdje su danas Prue, Piper i Phoebe, odnosno glumice koje su ih utjelovile
  • Snimanje serije bilo je obilježeno sukobima među glavnim glumicama koji su rezultirali odlaskom Shannen Doherty i ubojstvom njezina lika

S vremena na vrijeme rado se prisjetimo televizijskih serijala koji su nas magično prikovali za male ekrane, a ovoga puta red je došao na onaj koji je to učinio doslovno! Riječ je o seriji "Čarobnice" koja je premijeru doživjela prije 22 godine.

Producent serije bio je slavni Aaron Spelling, tvorac hitova poput "Beverly Hills 90210"  i "Melrose Place", a autorica Constance M. Burge, koja je također zaslužna za uspješne TV serije "Ally McBeal" i "Sutkinja Amy". Već sami ovi podatci iz biografija ključnih ljudi producentskog tima otkrivaju kako se čarobnicama u startu smiješio velik uspjeh!

Life&style Počela je utrka za Emmyje, a u vodstvu su dva naslova: SF i serija od koje se ove zime nismo odvajali

Serija priča priču o tri sestre koje su najmoćnije dobre vještice, najpoznatije pod imenom "The Charmed Ones", ali za ostatak ovozemaljskog svijeta poznate kao sestre Halliwell - Prue, Piper i Phoebe. Svaka posjeduje jedinstvenu moć čija snaga raste cijelog njihovog života.

Paranormalna zbivanja kroz koja se isprepleću ljubavni odnosi i svakodnevne brige triju sestara bili su dobitna kombinacija pa je kroz devet sezona postale najduža serija u povijesti u kojem su glavne uloge bile povjerene ženskim likovima. S trona su ih kasnije skinule "Kućanice".

Sjećaš li se Očajnih kućanica? Pogledaj gdje su glavni glumci danas

Zanimljivu radnju pratila su i "zanimljiva" događanja na setu. Odnosi se to u prvom redu na sukob najstarije i najmlađe sestre Halliwell, odnosno glumica Shannen Doherty i Alysse Milano. Ovaj sukob je rezultirao napuštanjem serije od strane Doherty i otpisivanjem njezina lika koji je zamijenjen onim izgubljene sestre Paige Matthews. Zanimljivo je kako je ta uloga povjerena Rose McGowan još jednoj glumici koju prati reputacija "holivudske zločeste djevojke".

Pravi razlog zbog kojeg su neki likovi iz serija morali iznenada umrijeti

Nažalost, za Shannen Doherty posljednje godine nisu bile lake. Naime, 2015. joj je dijagnosticiran rak dojke, a iako je u terminalnoj fazi nastoji zadržati pozitivan stav. O svojoj borbi s opakom bolešću redovito obavještava pratitelje putem društvenih mreža, a najveću potporu pronašla je u majci. Od televizijskih sestara ostala je u dobrim odnosima samo sa srednjom sestrom Piper, odnosno glumicom Holly Marie Combs s kojom je veže tridesetogodišnje prijateljstvo.

"Zločeste" prijateljice koje nemaju dlaku na jeziku su najbolje prijateljice, kaže znanost

Za 47-godišnju Combs uloga u Čarobnicama bila je i uloga karijere! Mlađoj publici biti će poznata i po angažmanu u seriji "Slatke male lažljivice" u kojoj je utjelovila lik majke Arie Montgomery, jedne od glavnih protagonistkinja. Zanimljivo je kako je do danas ostala u sjajnim odnosima sa svojim televizijskim suprugom Leom Wyattom, odnosno glumcem Brianom Krausom koji je i pohodio i njezino treće vjenčanje, održano prije dvije godine.

Saznajemo Sjećaš li se Felicity? Obožavali smo ovu seriju, a evo gdje su glavni protagonisti 20 godina kasnije

Godine 2018. započeto je snimanje novih nastavaka serije "Čarobnice", no Holly nije imala riječi hvale za novu postavu. S njom se složila i kolegica Alyssa Milano, koja je od triju sestara po završetku serije ostvarila i najzapaženiji glumački uspjeh, kako na velikom, tako i na malom ekranu. Ipak, posljednjih godina ova je 48-godišnjakinja u javnosti zapažena i kao istaknuta politička aktivistica, posebno kada su ženska prava u pitanju. Od 2009. godine je u braku sa sportskim agentom Davidom Bugliarijem te imaju dvoje djece.

Posjeti Miss7.24sata.hr